• Media

    Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε την κριτική επιτροπή του My Style Rocks (video)

    • NewsRoom

    Μπέττυ Μαγγίρα, Λάκης Γαβαλάς και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ανανεωμένη ομάδα του My Style Rocks αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

    Μπορεί το GNTM να μας αποχαιρετά απόψε, ωστόσο με την νέα χρονιά επιστρέφει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, το οποίο θα φροντίσει για την απογευματινή μας διασκέδαση.

    Μέσα από δηλώσεις του στο Ηappy Day, ο γνωστός εκκεντρικός σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς επιβεβαίωσε τα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμμετέχουν φέτος στο ριάλιτι μόδας.

    Όπως υποστήριξε ο ίδιος, θα συμπαρουσιάζει την εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Στικούδη, ενώ παραμένει ο Στέλιος Κουδουνάρης, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί.

    Ακόμα μία προσθήκη αποτελεί εκείνη της coach των μοντέλων του GNTM, Έλενας Χριστοπούλου.

    «Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα. Εγώ ήμουν από την αρχή. Μου είχαν πει το οκ και, μάλιστα, πιλοτάραμε το θέμα πάνω στο δικό μου όνομα.

    Είναι ο Στέλιος μου, που όλοι έλεγαν ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση.

    Βεβαίως είναι η Λένα και η Κατερίνα Στικούδη, με την οποία έχουμε υπάρξει μαζί στο Dancing With The Stars και θα συμπαρουσιάζουμε, μερικές φορές έτσι τρελά, το όλο σόου», σημείωσε ο σχεδιαστής.

    «Πιστεύω ότι θα δώσουμε φως στο styling, όχι μόνο για την Ελλάδα, και στο εξωτερικό γιατί μας βλέπουν και εκεί.

    Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια γυναίκα με στιλ, μεμονωμένο βέβαια και μονότονο μερικές φορές που τυγχάνει να την έχω δει», σημείωσε ο Λάκης Γαβαλάς για το έτερο νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του «My Style Rocks», Έλενα Χριστοπούλου προσθέτοντας ωστόσο πως «είναι φορές που δεν θα την ήθελα ντυμένη έτσι, θα της έβαζα 3».

    «Μπορεί κάποια στιγμή ο Στέλιος Κουδουνάρης να άσκησε βέτο και να είπε, θέλω να έχω παραπάνω αξία, δεν ξέρω», είπε κλείνοντας ο γνωστός σχεδιαστής.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ