• LIFE&STYLE

    Απόψε ο μεγάλος τελικός του GNTM 2 – Τι λένε τα spoiler (video)

    • NewsRoom

    Κέισι, Κάτια και Άννα Μαρία στον τελικό του GNTM 2


    Αυλαία θα ρίξει σήμερα μετά από 3 μήνες το GNTM 2, με τις τρεις φιναλίστ, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κέισι Μίζιου να διεκδικούν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model για το 2019 και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Οι δοκιμασίες του τελικού έχουν ήδη γυριστεί με αποτέλεσμα η βαθμολογία των τεσσάρων κριτών να έχει δοθεί.

    Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει τα δεδομένα, δίνοντας ψήφο στο αγαπημένο του μοντέλο ηλεκτρονικά στο my.star.gr μέσω κινητού, τάμπλετ και υπολογιστή.

    Συνεπώς, το τέλος θα μεταδοθεί live με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται από την Βίκυ Καγιά.

    Οι δοκιμασίες του τελικού

    Τα τρία κορίτσια θα περάσουν από τρεις δοκιμασίες στον τελικό και οι κριτές θα τις βαθμολογήσουν για την καθεμία ξεχωριστά. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας της τρίτης δοκιμασίας θα γίνει ζωντανά και θα συμψηφιστεί με τις προηγούμενες και με τις ψήφους του κοινού.

    Άννα Μαρία Ηλιάδου

    Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια θα κληθούν να αναδείξουν σε φωτογράφιση σε κεντρικό ξενοδοχείο πανάκριβα κοσμήματα που θα φορέσουν, στη δεύτερη θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι, όπου θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη θα ποζάρουν με τους συντρόφους τους!

    Κέισι Μίζιου

    Το mega-spoiler του τελικού

    Στο μεταξύ, κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό spoiler που υποστηρίζει πως στη δεύτερη δοκιμασία του τελικού η Κάτια Ταραμπάνκο τα πήγε πάρα πολύ καλά και απέσπασε τρία 10άρια από τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά, ενώ ο Άγγελος Μπράτης την βαθμολόγησε με 8.

    Κάτια Ταραμπάνκο

    Τα έπαθλα της νικήτριας του GNTM 2

    Η Greece’s Next Top Model θα κερδίσει 50.000 ευρώ, μονοετές συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών Dust and Cream, καθώς και συμβόλαιο με το πρακτορείο Place Models στο Αμβρούργο στη Γερμανία.

    Δείτε το trailer:



    ΣΧΟΛΙΑ