• Media

    Survivor: Ποιος θα κερδίσει στο αγώνισμα σήμερα; Η διάσπαση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές και οι τραυματισμοί

    survivor


    Τα νεύρα και η μάχη για την επιβίωση φέρνουν για άλλη μια φορά την ένταση στο Survivor! Οι σχέσεις μεταξύ Διασήμων και Μαχητών είναι σε κομβικό σημείο με τους αντιπάλους να κάνουν λόγο για… εχθρότητα και για τα όπλα που έχει ο καθένας στην φαρέτρα του!

    Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Τα νεύρα και η ένταση για τον τρόπο με τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές την Τρίτη, όχι απλά δεν έχουν εκτονωθεί αλλά έχουν συσσωρευθεί σε άσχημο βαθμό. Η διάσπαση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές είναι πλέον γεγονός, με τα δύο κορίτσια αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προσπαθούν να κρατήσουν όσο γίνεται την ισορροπία.

    «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα πρέπει να αγωνιστούν για ένα τελείως διαφορετικό έπαθλο που δεν είχαν δώσει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα Εσκενάζυ θα έχουν μικροτραυματισμούς κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων, καθαρά από βιασύνη, οι οποίοι ευτυχώς δεν θα τους κοστίσουν την συμμετοχή τους στο αγώνισμα.

    Ένας στίβος μάχης με κέντρο την ταχύτητα αλλά τελικό κριτή τον στόχο. Όλα τα προγνωστικά σε αυτή την περίπτωση νικητή του αγωνίσματος δίνουν τους «Μαχητές». Το τι θα γίνει όμως θα το μάθουμε απόψε στο νέο επεισόδιο.

    Δείτε το τρέιλερ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι είναι οι καλύτεροι και ποιοι οι χειρότεροι στα αγωνίσματα του Survivor;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Survivor: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ