Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μιλάει για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, την πρεμιέρα της Euroleague και τον Βασίλη Σπανούλη
Η σεζόν ξεκίνησε με τίτλο για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο «εξάστερος» κατέκτησε το Super Cup και συμπλήρωσε 27 σερί περιόδους όπου έχει σηκώσει τουλάχιστον ένα τρόπαιο. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μιλάει για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στην πρώτη εκπομπή του ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ της σεζόν.
Ο γενικός διευθυντής της «πράσινης» ΚΑΕ αναλύει την πρεμιέρα της Euroleague και τον αγώνα Μονακό-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.
Σχολιάζει ακόμα τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπασκόνια (Παρασκευή, 1/10, στις 21:00) και αναφέρεται στην απουσία του Βασίλη Σπανούλη από την εφετινή Euroleague.
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης:
Ο Χάρης Κοπιτσής στο ΟΠΑΠ Game Time για το κυριακάτικο ντέρμπι των Δικεφάλων (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HydroConquest: Η περιπέτεια συναντά την κομψότητα
- Η Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α. στη Μαδρίτη: Νέες Επαφές και Προοπτικές για την Ελληνοϊσπανική Συνεργασία στην Αμυντική Βιομηχανία
- Πιερρακάκης: Αυτή την κρίση θα την περάσουμε μαζί όπως και τις προηγούμενες (βίντεο)
- Alpha Bank: Διατηρεί την ηγετική θέση στο Private Banking με νέες διεθνείς διακρίσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.