• Media

    My Style Rocks spoiler: Νέα αποχώρηση- βόμβα

    • NewsRoom

    Κατερίνα Στικούδη


    «Βροχή» πέφτουν οι αποχωρήσεις στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ

    Με ταχύτατο ρυθμό πραγματοποιούνται οι αποχωρήσεις παικτριών από το My Style Rocks, στις δύο μόλις εβδομάδες προβολής του, καθώς, εκτός από την καθιερωμένη, εβδομαδιαία αποχώρηση της Παρασκευής, έχουν προκύψει και δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις έως τώρα. Η πρώτη συνέβη αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Ο λόγος για την Λένα Χαριζόπουλος.

    Επόμενη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς ήταν η Αμίνα Χακίμ, μία παίκτρια που είχε ξεχωρίσει για το στυλ της, χαρίζοντας κομψές εμφανίσεις με κλασσικό στυλ.

    Απ’ ότι φαίνεται, όμως, οι οικειοθελείς αποχωρήσεις δεν σταματούν εκεί, αφού μία ακόμη παίκτρια θα αποχωρήσει από το My Style Rocks, στην έναρξη της τρίτης εβδομάδας προβολής του παιχνιδιού.

    Όπως έχει διαρρεύσει, η νέα αποχώρηση θα γίνει γνωστή στο επεισόδιο της Δευτέρας. Πρόκειται για μία παίκτρια, η οποία έως τώρα τα έχει πάει καλά στο παιχνίδι, χαρίζοντας ωραίες εμφανίσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι η παίκτρια αντιμετωπίζει προβλήματα με το πρόγραμμά της, καθώς χρειάζεται να ξοδέψει για το παιχνίδι περισσότερη ώρα απ’ όση υπολόγιζε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικογενειακές και επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Για το λόγο αυτό, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι και η σχετική ανακοίνωση θα γίνει σήμερα, Δευτέρα.

    Ο λόγος για την Άντζυ Ανδριτσοπούλου!

    Άτζυ Ανδριτσοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ