Το My Style Rocks επιστρέφει ανανεωμένο στον ΣΚΑΪ στις 16 Ιανουαρίου.
Επιθυμία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν το τιμόνι της παρουσίασης να αναλάβει ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Λόγω της εγκυμοσύνης της, όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς το show αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου 1,5 μήνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, τη θέση αναλαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου.
Ανανεωμένη θα είναι, όμως, και η κριτική επιτροπή, αφού προτάσεις έχουν γίνει τόσο στη Βίκυ Κουλιανού όσο και στον Άγγελο Μπράτη, οι οποίοι μετά τη συνύπαρξή τους στο Just the 2 of Us φαίνεται πως θα βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλο στο My Style Rocks.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελευταίο κύκλο μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν οι Λάκης Γαβαλάς, Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου, Χάρης Χριστόπουλος, ενώ στην παρουσίαση βρισκόταν η Κατερίνα Στικούδη.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Λάκης Γαβαλάς: Ανατροπή με τη βίλα στη Μύκονο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρουσιάζεται το σχέδιο για την εφαρμογή της απαγόρευσης πώλησης καπνικών και αλκοόλ σε ανηλίκους – Live
- Standard Chartered: Γιατί αποχωρούν ξαφνικά ο CFO και ο επικεφαλής AI – Αιφνιδιάστηκαν οι αγορές
- Metlen: Επέστρεψε το Marshall με θέση short για το 0,50%
- ΝΥΤ: «Σχέδιο υψηλού ρίσκου» ετοιμάζει ο Τραμπ για το πυρηνικό υλικό του Ιράν – Συγκρίνεται με την εξόντωση του Οσάμα μπιν Λάντεν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.