Το My Style Rocks επιστρέφει ανανεωμένο στον ΣΚΑΪ στις 16 Ιανουαρίου.
Επιθυμία του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν το τιμόνι της παρουσίασης να αναλάβει ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Λόγω της εγκυμοσύνης της, όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς το show αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου 1,5 μήνα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, τη θέση αναλαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου.
Ανανεωμένη θα είναι, όμως, και η κριτική επιτροπή, αφού προτάσεις έχουν γίνει τόσο στη Βίκυ Κουλιανού όσο και στον Άγγελο Μπράτη, οι οποίοι μετά τη συνύπαρξή τους στο Just the 2 of Us φαίνεται πως θα βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλο στο My Style Rocks.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελευταίο κύκλο μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν οι Λάκης Γαβαλάς, Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου, Χάρης Χριστόπουλος, ενώ στην παρουσίαση βρισκόταν η Κατερίνα Στικούδη.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Λάκης Γαβαλάς: Ανατροπή με τη βίλα στη Μύκονο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τυπικούς λόγους η σύλληψη του Βασίλειου Μπέτση ως αντιδήμαρχου Αθλητισμού
- Οι αναλυτές διχάζονται για τις τράπεζες μετά τη «σκληρή εβδομάδα» – Ευκαιρία ή παγίδα οι νέες τιμές
- Λωρίδα της Γάζας: Ανοίγει ξανά τη Δευτέρα το συνοριακό πέρασμα στη Ράφα
- Premier League: Ο Μαρινάκης απέλυσε τον Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ
