array(0) {
}
        
    
Menu
1.72%
Τζίρος: 215.44 εκατ.

Άρειος Πάγος: Προς επιστροφή στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Media

Mega Stories: Ιστορίες μιας νέας γενιάς δημιουργών

Πέτρος Νικολίδης και Δώρα Αναγνωστοπούλου
Comments

Είναι νέοι, ταλαντούχοι και, σε πείσμα των καιρών, δημιουργικοί.

Είναι μάλλον οι τελευταίοι άνθρωποι που περιμένει να πετύχει κανείς σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Αλλά εκείνοι που αξίζει στ’ αλήθεια να δεις και να ακούσεις.

1

Απόψε στις 00:10, η εκπομπή «MEGA Stories» αφιερώνει το πρώτο επεισόδιό της για τη νέα χρονιά στους νέους Έλληνες δημιουργούς, τους ανθρώπους της γενιάς των millennials και της Gen Z, και καταγράφει τις ενδιαφέρουσες ιστορίες τους.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά συγγραφείς, χορευτές, μουσικούς, DJs, εικαστικούς και ηθοποιούς οι οποίοι, με τις ιδέες και το έργο τους, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό της σύγχρονης τέχνης.

Ο Φοίβος Οικονομίδης εξηγεί πώς με πυξίδα του τον «Βορρά» κατάφερε στα 25 του χρόνια να κερδίσει το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα.

Ο Βασίλης Μαγουλιώτης δικαιολογεί μέχρι κεραίας το γεγονός ότι θεωρείται ο πιο δυνατός «Παίχτης» του νέου ελληνικού θεάτρου.

Ο εικαστικός Πάνος Προφήτης θυμάται πόσο χρήσιμη ήταν η τέχνη του όταν αποφάσισε να αποκαταστήσει τη σπασμένη μύτη ενός αγάλματος στο δημόσιο χώρο.

Ο τραγουδοποιός D3lta απαντά στο ερώτημα πώς είναι να σε περιγράφουν ως τον Έλληνα επίγονο του David Bowie.

Ο μαέστρος Jose Angel, που μεγάλωσε ως παιδί θαύμα στη Βενεζουέλα, άφησε την πατρίδα του και ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει παιδιά λιγότερο τυχερά από τον ίδιο.

Η DJ Ναυσικά Μαυρομούστακου κάνει τα πιο ετερόκλητα μιξαρίσματα για να παρασύρει τον κόσμο στον χορό.

Η ποιήτρια Παυλίνα Μάρβιν επιμένει πως η ποίηση μπορεί να σώσει τον κόσμο – ή τουλάχιστον να τον κάνει λίγο καλύτερο.

Ο χορευτής Πέτρος Νικολίδης μάς μυεί στην παρεξηγημένη κουλτούρα του δρόμου και του hip hop.

Οκτώ νέοι Έλληνες συναντούν τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και μιλούν για τη σημασία του να μένεις ενεργός και δημιουργικός ακόμα κι αν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος σου. Η γενιά που ορίζει το σήμερα με το αποτύπωμά της και οραματίζεται με τόλμη το αύριο συστήνεται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mega deal στον κλάδο των media: Η Fox αποκτά την Roku έναντι $22 δισ.
Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ
Μύκονος: Ποιοι πήγαν στο μεγάλο πάρτι για τα 40 χρόνια του Santa Marina
Η Alter Ego Media συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας «170 Τετραγωνικά»
Μαγειρεύοντας τον καπνό: H Ταβέρνα του Οικονόμου και η George Benias Gallery παρουσιάζουν τον Φίλιππο Τελεστώ
Ένας αρχοντικός γάμος στο Λαγονήσι: Χρήστος Αποστολόπουλος και Εβίνα Τσακίρη (Φωτογραφίες-Βίντεο)
Ο γάμος της χρονιάς στο Λαγονήσι: Ο Χρήστος Αποστολόπουλος και η Εβίνα Τσακίρη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου
Ο well established Παπαδρόσος, ο compatible Χατζηνικολάου, η Κοσιώνη που έρχεται, η προστασία της Φλυτζάνη και το άδειο γραφείο της Σίας, τι τρέχει με Οικονόμου – Παυλόπουλο και το «παιχνίδι» του Αλαφούζου
Η Δόμνα Μιχαηλίδου βάφτισε τον γιο της (video)
Château Margaux x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Μια κορυφαία συνάντηση κρασιού και γαστρονομίας για 16 μόνο άτομα