array(0) {
}
        
    
Menu
0.77%
Τζίρος: 158.10 εκατ.

Ιδού τα Skoda Enyaq RS

Media

Mega: Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο στην κορυφή της τηλεθέασης

Η γη της ελιάς
Comments

Τα βράδια της Κυριακής ανήκουν στο Mega

Με τις δύο επιτυχημένες δραματικές σειρές του, τη «Γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο», το MEGA μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τα βράδια της Κυριακής.

1

Έτσι, και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η prime time του καναλιού παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του Mega κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27,8% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 13,7 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 19,2% προπορεύτηκε κατά 7,4 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Η «Γη της ελιάς» διατήρησε τη δυνατή σχέση της με τους τηλεθεατές και κατέκτησε για μία ακόμα φορά την κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστό 30,3% στο σύνολο του κοινού και 20% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το ποσοστό ανέβηκε στο εντυπωσιακό 44,7%. Η κάλυψη της σειράς ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Μαύρο Ρόδο»

Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε και αυτή την Κυριακή τους τηλεθεατές, και παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Η δραματική σειρά του MEGA σημείωσε ποσοστό 27% στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να φτάνει τους 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Μαύρο Ρόδο» κατέγραψε ποσοστό 19,9%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 38%.

Διαβάστε επίσης:

Mega Stories: Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ταξιδεύει στο Μπορντό και αιωρείται στα 6.000 μέτρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδού τα Skoda Enyaq RS
Σπάτα: Φωτιά σε κατάστημα εστίασης – Εκκενώθηκε ο χώρος
Χρίστος Δήμας: Στο 77% η πρόοδος κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος
Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε άρση κυρώσεων στη Συρία
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Καθ’ οδόν προς την Άγκυρα ενόψει των συνομιλιών με την Ρωσία
Κέλογκ: Ο Τραμπ θα παραστεί στην Κωνσταντινούπολη μόνο αν παραστεί και ο Πούτιν
ΔΑΑ: Εισαγωγή προς διαπραγμάτευση 9.544.087 νέων μετοχών στο ΧΑ
Τραμπ: Συμφώνησε να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Συρίας στη Σαουδική Αραβία
Microsoft: Σε χιλιάδες νέες απολύσεις προχωράει η εταιρεία
Τουρκία: Ενεργειακή συνεργασία με την Αίγυπτο – Η πλωτή μονάδα LNG της BOTAS πρώτη φορά στο εξωτερικό