array(0) {
}
        
    
Menu
-1.76%
Τζίρος: 253.07 εκατ.

Πώς η Καρυστινού έχασε την «ασυλία» και μπήκε στο κάδρο της υπερδεξιάς

Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία πείθει τον Γεράσιμο να παραδοθεί

Μαύρο Ρόδο
Comments

Τα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχονται με ανατροπές και συγκινήσεις

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μάς προσκαλούν στο φινάλε της μοναδικής τους ιστορίας.

1

Θα καταφέρει να νικήσει η αληθινή αγάπη;

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής:

Ο Θέμης μαθαίνει ότι μάλλον τον έχουν δηλητηριάσει. Η ταυτότητα του Φρέντι αποκαλύπτεται. Ο Καστρινός αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης. Η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα και τον Σταυρίνο.

Η αντίδραση του Σταυρίνου, όμως, της δείχνει πώς ίσως η σχέση τους να έχει ακόμα ελπίδες. Ο Λευτέρης με τον Μανόλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατηγορούνται για την κλοπή των εικόνων.

Ο Σαράντος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής μπροστά σε μία τέτοια αδικία. Απαιτεί από την Πολυξένη να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ευτυχία πείθει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα.

Η Ελισάβετ απευθύνεται, για πρώτη φορά, στο αγέννητο μωρό της. Η Φιλαρέτη πάει στην Πάτρα, εκλιπαρώντας να μάθει ποιος είναι ο γιος της. Θα αντέξει να αντικρίσει το βλέμμα του παιδιού που τόσα χρόνια αναζητά;

Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Φαίη Σκορδά: Σκέφτηκα να πάω στη βραδινή ζώνη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ από τη μεγάλη Χίμαιρα στο τελευταίο νησί
Τεράστια αλλαγή στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ 2026
Φίνος Φιλμ: Τιμά την Τζένη Καρέζη για τα 94 χρόνια από τη γέννησή της – Έγινε μούσα των Ελλήνων
Νέα διοικητική κίνηση στον Όμιλο Antenna – Ποιος είναι ο νέος GM ANT1 Satellite Operations & Content Monetization
Βρέθηκε θέση για την Ιρένα Αργύρη (που πήρε συνέντευξη από τον Σαμαρά)
Το νέο power move του Κυριακού, ποιος ζητά γενικό διευθυντή ειδήσεων, ο Λιάγκας, ο Αρης και ο Παπαδάκης, η ρήξη του Αλαφούζου και τι είναι το κανάλι «EROTAS»
3.715.187 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Δεκέμβριο
Η μήνυση Παπαβασιλείου, τo Show Or Not To Show των εξεταστικών, το deal Ant1 – La Repubblica, οι γυναίκες του Κουσουλού και τα ταμεία της ΕΡΤ που «φουσκώνουν»
Δολιοφθορά σε κεραία 100 μέτρων της ΕΡΤ στη Σούδα – Τι ανακοινώθηκε
MEGA: Πρωταγωνιστής στην τηλεθέαση το 2025 – Ποια προγράμματα κατέκτησαν την πρωτιά