• Media

    Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία πείθει τον Γεράσιμο να παραδοθεί

    Μαύρο Ρόδο

    Μαύρο Ρόδο


    Τα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχονται με ανατροπές και συγκινήσεις

    Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μάς προσκαλούν στο φινάλε της μοναδικής τους ιστορίας.

    Θα καταφέρει να νικήσει η αληθινή αγάπη;

    Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής:

    Ο Θέμης μαθαίνει ότι μάλλον τον έχουν δηλητηριάσει. Η ταυτότητα του Φρέντι αποκαλύπτεται. Ο Καστρινός αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης. Η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα και τον Σταυρίνο.

    Η αντίδραση του Σταυρίνου, όμως, της δείχνει πώς ίσως η σχέση τους να έχει ακόμα ελπίδες. Ο Λευτέρης με τον Μανόλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατηγορούνται για την κλοπή των εικόνων.

    Ο Σαράντος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής μπροστά σε μία τέτοια αδικία. Απαιτεί από την Πολυξένη να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ευτυχία πείθει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα.

    Η Ελισάβετ απευθύνεται, για πρώτη φορά, στο αγέννητο μωρό της. Η Φιλαρέτη πάει στην Πάτρα, εκλιπαρώντας να μάθει ποιος είναι ο γιος της. Θα αντέξει να αντικρίσει το βλέμμα του παιδιού που τόσα χρόνια αναζητά;

    Δείτε το τρέιλερ:

    Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

    Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

    Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

    Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

    Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

    Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

    Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

    Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

    Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

    Φαίη Σκορδά: Σκέφτηκα να πάω στη βραδινή ζώνη



    ΣΧΟΛΙΑ