array(0) {
}
        
    
Menu
-1.11%
Τζίρος: 247.33 εκατ.

ΤτΕ: Που οφείλεται το στεγαστικό ζήτημα, οι κρίσιμοι παράγοντες στην προσφορά και ζήτηση κατοικίας

Media

Η Φάρμα: Ανατροπή στην αρχηγία και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε

Σάκης Τανιμανίδης, Φάρμα
Comments

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος πρωταγωνίστησε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου, στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Κώστας Γκρέκας, τον οποίο η παίκτρια όρισε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό, αναμετρήθηκε για την πολυπόθητη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Ο τελευταίος έχασε, με αποτέλεσμα να επιλεχθεί από τον αρχηγό, Κώστα Γκρέκα ως πρώτος υποψήφιος μονομάχος.

Με τη σειρά του ο Μπιλ έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Θανάση Πάτρα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειχνε να γνωρίζει ότι θα επιλεγόταν σ’ αυτή τη θέση.

Ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αναμετρήθηκαν σε μία σειρά από αγωνίσματα, διεκδικώντας και οι δύο την παραμονή τους στο παιχνίδι, που σημαίνει αυτόματα ότι θα περνούσε κάποιος από τους δύο στην τελική πεντάδα.

Στο πρώτο αγώνισμα των δύο μονομάχων, νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλης, που το είχε καλύτερα από τον Θανάση στο τσεκούρι, καθώς έπρεπε να κόψουν ξύλα και να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα κιλά μπορούσαν.

Οι επόμενες δοκιμασίες ήταν επίσης το ίδιο απαιτητικές και δύσκολες, με τον Βασίλη να δείχνει πως υπερτερεί του Πάτρα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τελικά νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλης, με τον Θανάση Πάτρα να αποχωρεί συγκινημένος από τη Φάρμα.

Να τονίσουμε ότι η τελική πεντάδα που έχει απομείνει και πάει για τον τελικό μαζί με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η Κάτια Δέδε, ο Κώστας Γκρέκας και ο Ντούπης.

Δείτε το βίντεο με την ανακήρυξη του νικητή και τα τελευταία λόγια του Θανάση Πάτρα πριν φύγει από το παιχνίδι:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Δύο στρατόπεδα και ένας συνταρακτικός αγώνας ασυλίας

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλας Χατζηγιάννης – Χριστίνα Λιβανού: Παραμυθένιος γάμος στο Λονδίνο
Γιατί έφυγε η Σία Κοσιώνη από τον Σκάι – Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες, ο Ζούλας, ο Παπαδρόσος, η Βίδου και η Φλυτζάνη
Τέλος εποχής στον ΣΚΑΪ με Κοσιώνη και Παπαδρόσο, γιατί ο Αλαφούζος έφτιαξε το Digital Lab, γιατί Πατριάρχης και Κίμπερλι πήγαν στην ΕΡΤ, η άνοδος του Open και η επιστροφή Κοζάκου–Καπουτζίδη στη Eurovision
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ταξίδι εξπρές στην Ιθάκη (pics)
Ο Αλέξης Παπαχελάς αποχαιρέτησε τη Σία Κοσιώνη – Δείτε βίντεο
Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Νέα επιχειρηματική κίνηση από το ζευγάρι – Ποια η σύνδεση με τον Μπραντ Πιτ
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη φιλανθρωπική δημοπρασία της Μαρίνας Βερνίκου (video)
Metallica: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τζέιμς Χέτφιλντ (video)