• Media

    MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον τελικό

    • NewsRoom


    Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/6) ο τελικός του MasterChef με καλεσμένη την κορυφαία chef Clare Smyth, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να παίρνει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού του Star, που καθήλωσε για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

    Οι δυο φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

    Ο τελικός είχε χωριστεί σε δύο δοκιμασίες, μία την Τρίτη και μία την Τετάρτη, ενώ ο μεγάλος νικητής βγήκε μέσα από τις βαθμολογίες και των προηγούμενων ημερών, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να υπερτερεί και να κερδίζει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

    Η έναρξη της μεγάλης βραδιάς του τελικού

    Λίγα λεπτά μετά τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης (15/6), ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης φόρεσαν τα κοστούμια τους και υποδέχτηκαν για τελευταία φορά τους δύο φιναλίστ στην κουζίνα του MasterChef 2022.

    Στον εξώστη βρίσκονταν οι συγγενείς των δύο επίδοξων σεφ αλλά και οι πρώην συμπαίκτες τους ντυμένοι στα καλά τους κι έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

    Η παίκτρια από τη Νάξο είχε στο πλευρό της τη μητέρα της κυρία Σοφία, την αδερφή της τη Λαρίσα, αλλά και τον σύντροφό της, τον Μιχάλη. Η κυρία Κατερίνα ήταν εκεί για να στηρίξει τον Παναγιώτη, όπως κι ο αδερφός του, ο Γιώργος.

    Το απαιτητικό πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή της Clare Smyth

    Καλλιόπη και Παναγιώτης πήγαν πίσω από τους πάγκους τους και ετοίμασαν το απαιτητικό πιάτο αντιγραφής της πολυβραβευμένης με τρία αστέρια Michelin, Clare Smyth.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

    Το πιάτο της guest chef ήταν ένα ψητό καλκάνι με μύδια και ψητά πράσα και μια μπαλοτίνα από πράσο και πατάτα.

    Καλλιόπη και Παναγιώτης συμφώνησαν μαζί της ότι παρότι μοιάζει ένα απλό πιάτο, είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο με πολλές παρασκευές.

    Οι βαθμολογίες του τελικού

    Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, έβαλαν τα καλά τους και ανακοίνωσαν live στους δύο φίλους και συμπαίκτες τις βαθμολογίες τους και για τις δύο δοκιμασίες του τελικού.

    Η βαθμολογία για την πρώτη δοκιμασία ήταν:

    Καλλιόπη 27/30
    Παναγιώτης 29/30

    Η συνολική βαθμολογία:

    Καλλιόπη 53
    Παναγιώτης 58

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

    GNTM: Η νέα κριτική επιτροπή – Νέο πρόσωπο και στο family room



    ΣΧΟΛΙΑ