• LIFE&STYLE

    GNTM: Η νέα κριτική επιτροπή – Νέο πρόσωπο και στο family room

    • NewsRoom


    Τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του GNTM ξεκίνησαν.

    Γνώριμα αλλά και φρέσκα πρόσωπα κάθονται στις καρέκλες των κριτών και είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν το Greece’s Next Top Model.

    Η απόλυτη fashion expert Βίκυ Καγιά, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας και επιστρέφει με το ανυπέρβλητο στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της στην κριτική επιτροπή του GNTM 5, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς και ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα!

    «Είναι σαν να μην πέρασε μία ημέρα από όταν ήμουν στο GNTM. Δεν είχα στο μυαλό μου να γυρίσω ξανά στο GNTM 5, αλλά χαίρομαι πολύ. Έχουμε πολλές αλλαγές και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά έτσι είναι η τηλεόραση. Φέτος, θα έχουμε νέα είσοδο στο family room με την Έλενα Γαλυφά. Αν δεν υπαρχει αγωνία και άγχος δε σέβεσαι τη δουλειά σου» ανέφερε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

    Ο Γιώργος Καράβας, ο μέντορας για δύο σεζόν του Greece’s Next Top Model, αναλαμβάνει τη θέση του κριτή.

    «Με χαροποιεί η νέα μου θέση ως κριτής και θα ανταπεξέλθω. Αγαπώ τη Βίκυ Καγιά, είναι το GNTM. Μια αλλαγή για τον διαγωνισμό είναι ότι έχει ανοίξει το ηλικιακό όριο. Δεν έχω καθόλου άγχος. Είναι μια δουλειά που κάνω τα τελευταία 19 χρόνια», ανέφερε.

    Το GNTM 5 καλωσορίζει ένα σπουδαίο όνομα της μόδας, που έχει στο ενεργητικό του μια εντυπωσιακή διαδρομή. Ο σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου με πολυετή και αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της μόδας και με κορυφαίες συνεργασίες, επιστρέφει στο Greece’s Next Top Model, μετά από 12 χρόνια, στη θέση του κριτή, αυτή τη φορά.

    «Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα είμαστε οι Άγγελοι του Τσάρλι. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια. Δε με αγχώνει κάτι. Ελπίζω να το απολαύσουν οι τηλεθεατές. Θέλω να υπηρετήσω την ιδέα ότι κάνουμε εκπομπή μόδας και να πάμε στο επόμενο επίπεδο», ανέφερε ο Τάσος Σοφρωνίου.

    Το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, θα είναι η guest κριτής κατά τη διάρκεια των audition. Είναι ένα μοντέλο με διεθνή παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε γίνει viral λόγω του εκκεντρικού της στιλ και της προσπάθειάς της να χαράξει το δικό της δρόμο προς την αποδοχή της διαφορετικότητας.

    «Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι τους ο καθένας με τον τρόπο του έχει αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων ήταν συναρπαστική», δήλωσε το μοντέλο.

    Τέλος, στο δυναμικό του GNTM φέτος θα προστεθεί και η fashion blogger Έλενα Γαλύφα, στο ρόλο της υποδοχής των νεαρών μοντέλων και των οικογενειών τους στο family room πριν να βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

    Το GNTM 5 επιστρέφει ανανεωμένο και ψάχνει να βρει το επόμενο top model από 18 έως 88 ετών!



    ΣΧΟΛΙΑ