array(0) {
}
        
    
Menu
-5.75%
Τζίρος: 545.37 εκατ.

Πόλεμος στο Ιράν: H Ευρώπη σε δοκιμασία ευθύνης

Media

MasterChef 5: Πρεμιέρα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου με τις πρώτες οντισιόν

Comments

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Star με τον 5ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Τα μαχαίρια ακονίζονται!
Οι φωτιές έχουν ανάψει!
Το… αίμα βράζει!
Κάποιοι “παγώνουν” από αγωνία!
Κάποιοι “ψήνονται” από επιθυμία για τη νίκη!

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!

Οι τρεις σεφ δεν ζητούν απλώς την τελειότητα. Την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων, πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, θέλουν να απολαύσουν πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως, θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 5!

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 5, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Reward Day

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Θα μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και θα τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef, πάντα σε χώρους, που ελέγχονται από την παραγωγή, λόγω των αυστηρών μέτρων προφύλαξης για τον Covid-19.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Food and Beverage Manager και στο MasterChef 5, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Ο έμπειρος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food Stylist του MasterChef 5 και θα προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του στην πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων, ώστε οι διαγωνιζόμενοι να είναι… ετοιμοπόλεμοι στις πολλές μαγειρικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Για 5η τηλεοπτική σεζόν, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι ζωής για πολλούς. Ωστόσο, μόνο ένας θα αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef!

Δείτε εδώ το trailer:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο 23/1/21 στις 21.00

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη στις 21:00

Διαβάστε επίσης:

Your Face Sounds Familiar All Star: Αυτοί είναι οι αστέρες που επιστρέφουν στο σόου μεταμφιέσεων

Αποχώρησε η Κάτια από το Survivor – Η αντίδραση των παικτών και οι δύο νέες ομάδες (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πώς εγκατέλειψε τη Σαουδική Αραβία μέσα στη νύχτα
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Έντονες αντιδράσεις για τη συνέντευξη Κουφοντίνα – «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»
Σαρλ Λεκλέρκ: Ο γάμος και η Ferrari Testarossa του 1957 στο Μονακό
Σλούκας, Όσμαν και Γκριγκόνις λένε «ευχαριστώ» στις γυναίκες που τους εμπνέουν καθημερινά (video)
Φήμες ότι σκοτώθηκε ο Ταραντίνο από ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ – Διαψεύδουν πηγές κοντά στον σκηνοθέτη
3.092.699 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Φεβρουάριο 
Η αποχώρηση του Σρόιτερ, τα σενάρια για την Μενεγάκη, τι τρέχει με Κοσιώνη και Χατζηνικολάου, ο νέος Αγιος του Mega και το βραβείο της Καθημερινής
Ο Κώστας Δόξας έπαιξε βίντεο με την κόρη του να κλαίει στον αέρα και ο Γιώργος Λιάγκας τον σταμάτησε
Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το παιδικό δωμάτιο που έφτιαξε με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η δέσμευσή του μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού στη Euroleague