array(0) {
}
        
    
Menu
-1.28%
Τζίρος: 203.79 εκατ.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Ήφαιστο Κομοτηνής

Media

Λόγω Τιμής: «Φουντώνει» η κόντρα Μιχάλη-Άρη (video)

Το καστ του «Λόγω Τιμής»
Comments

Συγκίνηση και νοσταλγία έφερε η αναβίωση της επιτυχημένης σειράς «Λόγω Τιμής» με το ορίτζιναλ καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει, τους ρόλους που αγαπήθηκαν, πριν από 23 χρόνια.

Το πρώτο επεισόδιο συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο στο Twitter, ενώ απόψε στις 23:00 αναμένεται με αγωνία το δεύτερο επεισόδιο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Βέβαια, ταυτόχρονα στον ΑΝΤ1 υπάρχει δυνατός ανταγωνισμός, καθώς απόψε θα προβληθεί και το δεύτερο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

O Μάνος (Αλκις Κούρκουλος) πέρασε δύσκολα τελευταία χρόνια στη φυλακή και το πάρτι-έκπληξη που οργάνωσαν οι παλιοί του φίλοι, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης), Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ), Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης), Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά) για την επιστροφή του κοντά τους, ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να βρεθεί η παρέα ξανά μαζί και να θυμηθεί όσα την ένωναν, αλλά και όσα την κρατούσαν μακρυά τόσα χρόνια.

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο;

Η Μάνια, μετά από μια οδυνηρή αποβολή, επιστρέφει στο σπίτι της και προσπαθεί να συνέλθει.

Ο Φοίβος, ο γιος του Μιχάλη, συλλαμβάνεται για συμμετοχή σε βανδαλισμούς στα Εξάρχεια και η είδηση αυτή κάνει τον γύρο των εφημερίδων. Ο Άρης, ως εκδότης πλέον, έρχεται σε ρήξη με τον Μιχάλη, μια κατάσταση που δοκιμάζει τα όρια της φιλίας τους.

Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι η μητέρα του πέθανε και του ζητά να τον προσλάβει αμισθί στο μαγαζί. Όταν εκείνος του αρνείται φοβούμενος την αντίδραση της γυναίκας του, ο Μάνος απογοητεύεται.

Η Ηρώ ψάχνει τον Μάνο για να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει για τα Κύθηρα αλλά ο Μάνος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής.

Δείτε το trailer:

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=mhmaVD1iFss

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εμβληματικός Edward Enninful στην Αθήνα
Ο θρίαμβος της Rolex στα Hamptons
Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
Resort Retail: Το νέο χρυσωρυχείο της μόδας μέσα στα luxury hotels
Η Laopu και το στοίχημα του κινεζικού Cartier
«NEWSROOM» με τον Γιώργο Σιαδήμα πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στο ΕΡΤNEWS
Guess: Tο αμερικανικό όνειρο αλλάζει σελίδα – Το brand «θρύλος» των 90’s σε νέα εποχή
Game of Thrones: Greek Edition
Μάικλ Μπούλος: Οι αμφιλεγόμενες business του γαμπρού του Τραμπ με λίγο… άρωμα Ελλάδας
Αλεξάνδρα Νίκα: Το φωτογραφικό album από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το custom νυφικό από τη Σίλια Κριθαριώτη