array(0) {
}
        
    
Menu

Ο Γουόρεν Μπάφετ και το μάθημα των δώρων

Media

«Άγριες Μέλισσες»: Το Twitter αποθέωσε την υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1

Comments

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Κυριακής, οι «Άγριες Μέλισσες», η νέα, πολλά υποσχόμενη, δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Η υπερπαραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών, με κόστος 6 εκατομμυρίων ευρώ, εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων θεμάτων στο Twitter, καθώς κατάφερε να χαρίσει αυτό που τόσο καιρό έψαχνε ο τηλεθεατής.

Παρά τον δύσκολο ανταγωνισμό που υπήρχε εκείνη την ώρα, καθώς οι «Άγριες Μέλισσες» έπαιζαν απέναντι από το δυνατό «The Voice», το καταξιωμένο cast σε συνδυασμό με την εκπληκτική σκηνοθεσία, την κινηματογραφική αισθητική και το εξαιρετικό σενάριο κέρδισαν το κοινό.

Η επιτυχία του πρώτου επεισοδίου, που σημείωσε 28% στο δυναμικό κοινό και άγγιξε μέχρι και το 31%, φανερώνει την ανάγκη για καλή ελληνική μυθοπλασία, κάτι που φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 πέτυχε με τις «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε τα κορυφαία tweets:

https://twitter.com/dimos_xristou/status/1178366921043009536

https://twitter.com/1_redbill/status/1178387358292545536

https://twitter.com/dimos_xristou/status/1178373045972619264

https://twitter.com/guitarVVXVI/status/1178379824810864640

https://twitter.com/smerna1979/status/1178368696894574592

Η ιστορία

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.

Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό.

Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) και η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

https://www.youtube.com/watch?v=DXgTJTYeW4o

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκάλυψε πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί που περίμενε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Γαλλία: Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν ζητά να ακυρωθεί η διαθήκη του πατέρα του
Άννα Βίσση: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
28 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ζωή και το στυλ που άφησε εποχή
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Βύρων Βασιλειάδης: Φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους Λέοντα στην Πάρο
Ο ΣΚΑΙ και το όνειρο Ζούλα, ο Ρουβάς ρεπόρτερ, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» στην ΕΡΤ, ποιος πήρε το Attica TV και οι νέοι στόχοι του Κυριακού
Ο εμβληματικός Edward Enninful στην Αθήνα