• Media

    Κυριαρχία Live News στην απογευματινή ζώνη

    • NewsRoom


    Δυναμικό το ξεκίνημα του μήνα για το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

    Τα ποσοστά τηλεθέασης για την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου καταγράφουν ξεκάθαρα την τάση του τηλεοπτικού κοινού να επιλέγει την ενημερωτική εκπομπή του MEGA και να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά και όλες τις πληροφορίες στο «μέτωπο» της πανδημίας.

     Η πρώτη εβδομάδα του μήνα έκλεισε για την εκπομπή με ποσοστό 16,1%, στο δυναμικό κοινό 18-54 και στο σύνολο του κοινού, με ποσοστό 15,7%.

    Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές επιλέγουν σταθερά την απογευματινή ενημέρωση στο MEGA και το Δεκέμβριο. Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου το Live News πέρασε με άνεση μπροστά από τα ανταγωνιστικά προγράμματα των υπολοίπων σταθμών καταγράφοντας 16,1% στο κοινό 18-54 με διαφορά 3,1 ποσοστιαίες μονάδες από το δεύτερο στην κατάταξη πρόγραμμα (ΣΚΑΙ: 13,2%, ALPHA: 12,2%, STAR: 11,5%, ΑΝΤ1: 8,9% και OPEN: 6,2%).

    Τα υψηλότερα ποσοστά της εκπομπής σημειώθηκαν στο ανδρικό κοινό 55-64 φτάνοντας το 30,1% και στο ανδρικό κοινό 45-54 ποσοστό 23,2%.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτιά της Παρασκευής ακολουθεί αυτή της Τρίτης που επίσης το Live News ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ξεχωρίζοντας από όλα τα προγράμματα της απογευματινής ζώνης και αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τα θέματα της επικαιρότητας σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη είναι υψηλό.

    Διαβάστε επίσης:

    Απόψε το «Mega Stories» στον κόσμο των social media

    «Σπίτι με το MEGA»: Στην κορυφή της τηλεθέασης η μουσική βραδιά με την Πάολα



    ΣΧΟΛΙΑ