array(0) {
}
        
    
Menu
0.23%
Τζίρος: 226.56 εκατ.

ΣΤΑΣΥ: Μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών κατά αλλοδαπού άνδρα

Media

Κατερίνα Διδασκάλου: Δε θα έκανα τηλεόραση αν δεν υπήρχε το Μαύρο Ρόδο

Κατερίνα Διδασκάλου
Comments

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30.

Λίγες ώρες πριν αρχίσει να ξετυλίγεται στην οθόνη η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

1

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό φέτος να κάνει τηλεόραση αν δεν της προτεινόταν κάτι τόσο ξεχωριστό.

Περιγράφοντας τον ρόλο της ως Ηγουμένη Φιλαρέτη, είπε: «Είναι μία τόσο διαφορετική ηρωίδα. Υποδύομαι μία ηγουμένη σε μοναστήρι, μια γυναίκα που έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η ζωή της πια». Πρόσθεσε ότι η Ηγουμένη Φιλαρέτη είναι εκείνη που θα πει στην ηρωίδα (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) να σκεφτεί πολύ καλά αν θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τις ανάγκες του ρόλου επισκέφθηκε μαζί με την πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ένα μοναστήρι στο Ρέθυμνο.

«Πέρασα υπέροχα. Η Ηγουμένη Θέκλα είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος.

Όλες τις κοπέλες που μπήκαν νωρίς στο μοναστήρι, τις έβαλε να τελειώσουν το σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο… Έχω πάρει πολλά στοιχεία της», εξήγησε.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να αποσυρθεί πλήρως σε ένα μοναστήρι, απάντησε χαρακτηριστικά: «Η καλογερική είναι δύσκολη… Δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα. Ωστόσο, μου άρεσε που αποσύρθηκα για λίγο». Συμπλήρωσε μάλιστα: «Προσεύχομαι στην ανώτερη δύναμη που μας διέπει, γιατί πιστεύω πως η προσευχή είναι παρηγοριά, είναι δύναμη».

Σχετικά με τον ρόλο της τόνισε επίσης πως αυτό που την κέντρισε ήταν το γεγονός πως είναι ένας χαρακτήρας φωτισμένος, «χωρίς παρωπίδες, που μπαίνει στο μοναστήρι χορτασμένη από τη ζωή».

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστεί από τις 6 Οκτωβρίου και στην παράσταση «Το Χελιδόνι» στο θέατρο «Μουσούρη».

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Mega

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H αθόρυβη μάχη της ΕΡΤ, γιατί συγκρούονται Βαξεβάνης – ΕφΣυν, τι αλλάζει στον Σκάι, το unfollow της Μενεγάκη και ποιος θα πάρει το ATTICA TV;
3.747.750 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο
Η Σία και ο θείος Κυριάκος, το «ριφιφί» Κυριακού σε Ιβάν, ο πόλεμος για τον ΠΑΟΚ, τα ρεκόρ του Mega και παρασκήνιο για τον Κανάκη
Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει δυναμικά στον Alpha
Όμιλος Φιλιππάκη: Εξαγόρασε τον «Δημοσιογραφικό Οργανισμό Ελευθερία»
Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει στον Alpha
Πώς ο Στάθης «πούλησε» το Open, το «ταγκό» Τατιάνας με Σία, συμμαχία Βαρδινογιάννη – Σόλακ – Μαρινάκη και τα πειράματα του Ζούλα
ΑΝΤ1: Ανανέωσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια – Έρχεται νέο project
Το στοίχημα της ΕΡΤ, ποιος αντικαθιστά τον Παπαδάκη, τα σχέδια του Ιβάν για Open, τα… μαγικά της Καραβάτου, γιατί φεύγουν από τον Λιάγκα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Έκτακτο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA