array(0) {
}
        
    
Menu

Υπουργείο Εσωτερικών: Κατατέθηκε στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το Δημόσιο

Media

Καμπάνια ευαισθητοποίησης από τον IAB Hellas για την υποστήριξη των digital μέσων

Comments

Ο IAB Hellas (Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας), που αποτελεί τον κλαδικό φορέα των εταιρειών που ασχολούνται με όλες τις μορφές του digital και interactive marketing, λανσάρει καμπάνια ευαισθητοποίησης, με στόχο να παρακινήσει όλους τους συντελεστές της αγοράς να επενδύσουν και σε ελληνικά digital μέσα, ώστε να στηρίξουν ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομίας μέσα στην κρίση που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού.

Σήμερα είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ η ανεξάρτητη βιομηχανία ΜΜΕ που παράγει ποιοτική δημοσιογραφία.

Μια πιθανή μείωση της δαπάνης θα υπονόμευε σημαντικά την πιο κρίσιμη πηγή εσόδων σε ένα ζωτικό μέρος της κοινωνίας μας μειώνοντας τη δυνατότητα για μια ποιοτική, αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση ενός κοινού που βομβαρδίζεται από fakenews και αδιασταύρωτες πληροφορίες.

Ο IAΒ Hellas ενθαρρύνει την στήριξη των online Μέσων που από από τη μία, έχοντας όλα τα εχέγγυα ποιοτικής, άμεσης και έγκυρης δημοσιογραφίας, αυξάνουν τη διείσδυσή τους στα κοινά αυτήν την περίοδο, από την άλλη, έχοντας τη διαφήμιση ως μοναδική πηγή εσόδων, πλήττονται ιδιαίτερα από την κρίση.

Μια στήριξη με πολλαπλάσια ανταποδοτικά οφέλη για τα brands , καθώς η εμπειρία έχει καταδείξει ότι όσοι διαφημιζόμενοι υιοθέτησαν στρατηγική επικοινωνιακής αφάνειας, το πλήρωσαν ακριβά την εποχή της ανάκαμψης και η επίπτωση στην οικονομία είναι πολλαπλάσια και μακροπρόθεσμη….

Την καμπάνια επιμελήθηκε pro-bono η McCann Athens.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσαν οι υπογραφές: Στα χέρια της Υφαντής η Νίκας – Η επίσημη ανακοίνωση για την πώληση του 100% των μετοχών
«NEWSROOM» με τον Γιώργο Σιαδήμα πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στο ΕΡΤNEWS
Blink Charging Hellas: Πρωτοστατεί με σταθμούς φόρτισης EV σε περισσότερες από 85 μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα
H αθόρυβη μάχη της ΕΡΤ, γιατί συγκρούονται Βαξεβάνης – ΕφΣυν, τι αλλάζει στον Σκάι, το unfollow της Μενεγάκη και ποιος θα πάρει το ATTICA TV;
3.747.750 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο
Protergia: Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν ο λογαριασμός σου μένει ο ίδιος με το Protergia Picasso!
Hellenic Healthcare Group: Ασημένια Διάκριση από τον EcoVadis για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Μια βαθιά υπόκλιση στην “αρχόντισσα του Ιονίου” από την Grecotel
Μια καλοκαιρινή σχέση που θα κρατήσει…
Η Σία και ο θείος Κυριάκος, το «ριφιφί» Κυριακού σε Ιβάν, ο πόλεμος για τον ΠΑΟΚ, τα ρεκόρ του Mega και παρασκήνιο για τον Κανάκη