• Media

    Η Μεγάλη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη

    • NewsRoom
    Η Μεγάλη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη

    Νίκη Λυμπεράκη


    Μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο Μεγάλη Εικόνα και παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο, Νίκη Λυμπεράκη έρχεται στις οθόνες μας μέσα από το MEGA.

    Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς, η αναζήτηση της ουσίας μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ. Με αυτό τον στόχο μπαίνει στη ζωή και στους δέκτες μας η Μεγάλη Εικόνα του MEGA.

    Η Νίκη Λυμπεράκη με τη νέα, εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, δημοσιογραφικής ανάλυσης και συνεντεύξεων φέρνει σε πρώτο πλάνο τα μεγάλα γεγονότα, όσα καθορίζουν τις ζωές μας αλλά και πρωταγωνιστές γνωστών ή αγνώστων ιστοριών που αξίζει να ειπωθούν.

    Με ανοιχτούς ορίζοντες, με βάθος και χωρίς κορώνες, όπως χρειάζεται, για να δούμε τη «Μεγάλη Εικόνα», την ουσία των θεμάτων και των ανθρώπων.

    Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε από το MEGA η ένταξη της καταξιωμένης δημοσιογράφου στο δυναμικό του σταθμού.

    Η ανακοίνωση για τη Νίκη Λυμπεράκη ανέφερε τα εξής:

    Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του την Νίκη Λυμπεράκη. Θα ενταχθεί στη μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού.

    Η δημοσιογραφική της εγκυρότητα και η σοβαρή τηλεοπτική της παρουσία αποτελούν τα εχέγγυα μιας δυναμικής συνεργασίας. Με το κύρος και την εμπειρία της θα συνεισφέρει περαιτέρω στην εδραίωση του ισχυρού ενημερωτικού τομέα του MEGA.

    Η Μεγάλη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη
    Νίκη Λυμπεράκη

    Διαβάστε επίσης:

    Πάμε Δανάη: Πρωτιά για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA

    3.225.584 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Σεπτέμβριο

    Κάρλος Γκοσν: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του στελέχους της Nissan και της Renault



    ΣΧΟΛΙΑ