• Media

    House of Fame: Μία λαμπερή βραδιά και μία ανατρεπτική αποχώρηση

    • NewsRoom
    House of Fame

    House of Fame


    Προς έκπληξη πολλών, ο παίκτης δεν συγκέντρωσε αρκετές θετικές ψήφους κι αποχώρησε.

    Το όγδοο live του House Of Fame ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής κι ένας ακόμα σπουδαστής δεν κατάφερε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό για να παραμείνει στην μουσική ακαδημία.

    Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με δύο ομαδικές εμφανίσεις των παικτών, που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και εμφανίστηκαν στη σκηνή, τραγουδώντας ένα ποτ πουρί από διαφορετικά κομμάτια.

    Στη συνέχεια, καθένας από αυτούς πήρε τη σκυτάλη και ερμήνευσε το τραγούδι που του είχε ανατεθεί. Στο τέλος της βραδιάς, η παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τον σπουδαστή που δεν θα συνεχίσει την πορεία του στην μουσική ακαδημία.

    Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Μηνάς Τσουκάνης κι ο Γιώργος Ντίνος, που την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν και τις καλύτερες ερμηνείες. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας αλλά μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

    Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος παραμένει στο σόου. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δεν θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι ο Μηνάς Τσουκάνης.

    Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: ο Jimmy Sion, ο Γιάννης κι η Χρύσα.

    Διαβάστε ακόμη:

    House of Fame: «Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Μεταξόπουλο & Αρσενάκο – Ποιος παίκτης αποχώρησε

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ