• Media

    GNTM: Εντάσεις και μια απρόσμενη αποχώρηση (video)

    • NewsRoom
    GNTM


    Νέα απρόσμενη αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Τρίτης στο GNTM.

    Τα μοντέλα πόζαραν στον φακό του Νίκου Μαλιάκου ως λαμπεροί performers, με φόντο ένα εντυπωσιακό σκηνικό βγαλμένο από θρυλικά clubs. Κληθηκαν να ανέβουν πάνω σε ένα φεγγάρι που αιωρείτο πάνω από μια επιφάνεια νερού.

    Η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, η οποία ήταν η Κυβέλη, έδωσε το μειονέκτημα στον Κωνσταντίνο, αλλά και τον Αιμιλιανό, προκαλώντας δυσαρέσκια.

    Μάλιστα, από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος δήλωσε φανερά ενοχλημένος: «Αισθάνομαι πολύ προδομένος. Η Κυβέλη έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό και αυτό οφείλεται στην στήριξη που είχε από μένα και από τα άλλα παιδιά, καθώς άλλαξε παρέα μετά τις διακοπές. Το ότι την έχουμε βοηθήσει τόσο πολύ και τώρα γίνεται αυτό, μου φαίνεται σαν πισώπλατη μαχαιριά. Πιο πολύ έχω θυμώσει με αυτή την απόφαση».

    «Η ψυχολογική μου άνοδος οφείλεται σε μένα και δεν χρωστάω σε κανέναν την χαρά μου», απάντησε η Κυβέλη στα λεγόμενα του Κωνσταντίνου. Μάλιστα, καθόλη τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Ναπολέων γελούσε, με τους κριτές να του ζητούν τον λόγο και εκείνον να απαντά: «Μου φαίνεται σαν σαπουνόπερα όλο αυτό το σκηνικό. Είναι αστεία η κατάσταση».

    Στο τέλος, τις καλύτερες λήψεις είχαν η Κυβέλη και η Ειρήνη, με την πρώτη να κερδίζει για δεύτερη συνεχή φορά.

    Στον αντίποδα, τις χειρότερες επιδόσεις είχαν ο Στυλιανός και ο Αγγαίος. Στο τέλος, η Ισμήνη Παπαβασσοπούλου ανακοίνωσε ότι από τον διαγωνισμό φεύγει ο Αγγαίος, προκαλώντας για ακόμα μια φορά έκπληξη.

    Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν τον Αγγαίο μεγάλο φαβορί ακόμα και για τη νίκη του φετινού GNTM, με τους φίλους του να «λυγίζουν».

    «Δέχομαι απειλές»:

    Επίθεση στην Κυβέλη:

    Η «διπροσωπία» της Κυβέλης και ο «drama queen»:

    Η αποχώρηση:

    Δείτε το trailer της Δευτέρας:

    Διαβάστε επίσης:

    GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρηση – «Δεν γίνεται αυτό, είμαι ο καλύτερος»

    2.969.032 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο

    Πρωτιά για τις Άγριες Μέλισσες



    ΣΧΟΛΙΑ