• LIFE&STYLE

    GNTM: Ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρηση – «Δεν γίνεται αυτό, είμαι ο καλύτερος»

    • NewsRoom
    GNTM


    Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο GNTM, το βράδυ της Δευτέρας.

    Μια απρόσμενη αποχώρηση, εκείνη του Ντίνου Κρίτση αναστάτωσε τα μοντέλα, καθώς διαπίστωσαν ότι ένα μονάχα «κλικ» αρκεί για να προσγειώσει τον οποιονδήποτε από την κορυφή στο bottom 2!

    Παράλληλα, την είσοδό του έκανε ένας νέος παίκτης, ο Αιμιλιάνο Ιωάννης Κλαυδιανός, ο οποίος μπήκε στη θέση του Βασίλη Παρωτίδη. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας, την περασμένη εβδομάδα, λόγω της πίεσης που αισθανόταν.

    Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε τους περισσότερους παίκτες, αν και η νέα προσθήκη «απείλησε» να ανατρέψει τις ισορροπίες στο σπίτι, καθώς τα μοντέλα είναι χωρισμένα πια σε παρέες.

    Ακόμα μία ανατροπή που επεφύλασσαν οι κριτές για τα επίδοξα GNTM ήταν η απόφασή τους να καταργηθεί η ψηφοφορία των παικτών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποχώρησης, όπου με την ψήφο τους μπορούσαν να «σώσουν» κάποιον συμπαίκτη τους, κάτι που φάνηκε να ικανοποιεί τους περισσότερους.

    Σημειώνεται ότι τις καλύτερες λήψεις είχαν η Κυβέλη, η Μαρία και η Ειρήνη, με την Κυβέλη να παίρνει τελικά την καλύτερη φωτογραφία.

    Αντιθέτως, στο Bottom 3 βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος, ο Ντίνος, ο οποίος είχε το avantage και ο Γιάννης. Από αυτούς την χειρότερη λήψη είχε ο Ντίνος, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ανακοινώνει ότι είναι το μοντέλο που αποχωρεί από το GNTM 4.

    Στο άκουσμα του ονόματος του Ντίνου, τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα, «πάγωσαν», αφού ήταν ένα από τα φαβορί και κανείς δεν περίμενε πως θα φύγει.

    «Είμαι ο καλύτερος εδώ μέσα. Η Ειρήνη και ο Αγγαίος δεν έπρεπε να είναι εδώ. Είναι παιδιά που δεν έχουν δείξει τίποτα, είναι η απόλυτη μετριότητα», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Ντίνος στην κάμερα.

    «Δεν γίνεται αυτό», μονολογούσε στο πλατό, απόλυτα συντετριμμένος, ενώ οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν.

    Τι θα δούμε απόψε:

    Όπως κάθε αγώνας, έτσι και το GNTM 4 χρειάζεται ένα μικρό time out για ξεκούραση και αποφόρτιση από την αγωνιστική δράση. Αυτή τη φορά, τα μοντέλα δέχονται μια φωτογραφική πρόκληση με στόχο τη διασκέδαση αλλά και ένα ακόμα έπαθλο.

    Ζητούμενο; Οι ρόλοι να αντιστραφούν και τα παιδιά να δώσουν τη δική τους «μοντελική» εκδοχή των ανθρώπων της παραγωγής, που τους συντροφεύουν σε αυτό το fashion ταξίδι. Το concept αν και απλό, δίνει την ευκαιρία στα μοντέλα να λειτουργήσουν και ως art directors. Πάνω από όλα όμως τους χαρίζει στιγμές αποσυμπίεσης, μέσα από ένα απολαυστικό για όλους φωτογραφικό παιχνίδι.

    Η διαγωνιστική διάθεση επανέρχεται τη νέα μέρα, με το μήνυμα του Δημήτρη Σκουλού να προετοιμάζει τα top models για την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης. Η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θρυλικών clubs εμπνέει το σημερινό σκηνικό: ένα φεγγάρι αιωρείται πάνω από μια επιφάνεια νερού και τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν πάνω του ως λαμπεροί performers.

    Η ισορροπία και η λάμψη είναι τα στοιχεία-κλειδιά, όμως η ανακοίνωση των μειονεκτημάτων κάνει κάποιους να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Όσο τα μοντέλα ταλαντεύονται στο φακό του Νίκου Μαλιάκου, παίρνοντας ώθηση από τον Άγγελο Μπράτη και τον Γιώργο Καράβα, τόσο περισσότερο κάποιοι «τεντώνουν το σχοινί». Ποιος θα καταφέρει να βρει το απόλυτο balance μεταξύ χάρης, δύναμης και φαντασίας;

    GNTM

    Οι απαντήσεις θα δοθούν στο πλατό του GNTM 4, όπου οι τέσσερις κριτές, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός, θα κρίνουν ποιοι είναι ασφαλείς και ποιοι κινδυνεύουν να βυθιστούν σε ταραχώδη νερά.

    Κάποιοι φαίνεται πως έχουν ξυπνήσει, κάποιοι δυναμώνουν επικίνδυνα ενώ άλλοι δείχνουν να έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες τους. Για κάποιο όμως από τα μοντέλα, αυτή η βόλτα στο φεγγάρι θα είναι και η τελευταία στο διαγωνισμό.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Πρωτιά για τις Άγριες Μέλισσες

    Νέα Διευθύντρια Προγράμματος του OPEN η Χρύσα Μασούρου

    Ναταλία Γερμανού σε Τάσο Ξιαρχό: Δεν θέλουμε να αυτοκτονήσεις, θέλουμε να σωπάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ