• Media

    Γ.Καρατζαφέρης: Κλείνει το ART TV μετά το πρόστιμο του ΕΣΡ

    • NewsRoom
    Καρατζαφέρης ΛΑΟΣ

    Γ. Καρατζαφέρης, πρόεδρος ΛΑΟΣ


    Το κλείσιμο του ΑΡΤ TV προανήγγειλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από την συχνότητα του ίδιου του καναλιού, εξαιτίας του προστίμου που επιβλήθηκε από το ΕΣΡ για ρατσιστική αναφορά σχετικά με τον Ζακ Κωστόπουλο, ενώ εκείνος ήταν ήδη νεκρός.

    «Το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ΑΡΤ TV Γιώργος Καρατζαφέρης. «Το πρόστιμο του ΕΣΡ μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού» ανέφερε και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ υποστήριξε πως διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του.

    Προηγήθηκε η απόφαση του ΕΣΡ για την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ TV για τη μετάδοση «γκάλοπ» μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Το ΕΣΡ έκρινε πως υπάρχει προσβολή μνήμης νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και παραποίηση των γεγονότων.

    Μια ημέρα μετά την απόφαση του ΕΣΡ, στα γραφεία της Αρχής εστάλη απειλητικό σημείωμα κατά της ζωής των μελών του οργάνου και των οικογενειών τους, απαιτώντας την αναίρεση της απόφασης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραληρηματική απειλητική επιστολή στα μέλη του ΕΣΡ για το πρόστιμο 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ



    ΣΧΟΛΙΑ