• Media

    Γιάννης Βαρδής:Η συνεργασία του με τον “πρώην survivor” Κώστα Αναγνωστόπουλο (video)

    • NewsRoom


    Ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΕΔΩ” της Ντορέττας Παπαδημητρίου και  αποκάλυψε μεταξύ άλλων τη συνεργασία έκπληξη που ετοιμάζει με τον πλέον φίλο του, Κώστα Αναγνωστόπουλο!

    Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι «Ο αγαπημένος μου παίκτης από το περσινό Survivor ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Κώστας μου έβγαλε κάτι ατόφιο.Ήταν ντόμπρος.Όταν βγήκε ο Κώστας από το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο, γνωριστήκαμε, μου είπε ευχαριστώ για τα καλά λόγια και κάναμε αρκετή παρέα. Πλέον είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ετοιμάζουμε να κάνουμε και μια δουλειά μαζί.

    Έχουμε σκεφτεί να πάρουμε κάποια βανάκια, θα τα φτιάξουμε ξανά από την αρχή και θα μπορούμε να τα πηγαίνουμε σε διάφορους χώρους. Σε εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσια, σαν κέτερινγκ. Με φαγητό, ποτό, γλυκό, οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένα event.

    Ήταν ιδέα του Κώστα και έχουμε σκεφτεί να το ονομάσουμε ΒΑΝ. Για την ονομασία παίξαμε με αρχικά ονομάτων. Δηλαδή, Βαρδής – Αναγνωστόπουλος.Έχουμε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία, το προχωράμε πάρα πολύ, μιλάμε με διάφορους χώρους και νομίζω ότι τον Μάιο θα είμαστε έτοιμοι», αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Από το μόντελινγκ και τις καταχρήσεις στο Survivor 2

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Οι αντιδράσεις των παικτων για άφιξη της Σπυροπούλου και της Ζ. Ανδρονικίδου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ