• Media

    Game of Chefs: Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε και τι θα δούμε απόψε

    • NewsRoom
    Game of Chefs: Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε και τι θα δούμε απόψε


    Με θέμα την Ελληνική Κουζίνα, οι σεφ του Game of Chefs δημιούργησαν μοναδικά πιάτα στο επεισόδιο της Τρίτης, για τους απαιτητικούς κριτές.

    Οι ηττημένες ομάδες του Άγγελου Λάντου και του Βασίλη Μουρατίδη από την πρώτη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωπες και μαγείρεψαν με βασικό υλικό το τυρί.

    Συγκεκριμένα, τρεις από τους διαγωνιζόμενους μαγείρεψαν με βασικό υλικό τη φέτα, τρεις με βασικό υλικό το κατίκι Δομοκού και δύο με βασικό υλικό το ταλαγάνι.

    Στο τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες τοποθέτησαν τα πιάτα τους στον ιμάντα μεταφοράς και κάλυψαν με τις καμπάνες. Εκεί οι τρεις σεφ έγιναν ξανά κριτές, χωρίς να γνωρίζουν ποιανού είναι το κάθε πιάτο, αλλά ούτε και τη βαθμολογία.

    Το ρίσκο σε αυτή τη φάση είναι να κρίνουν οι κριτές αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην ομάδα τους!

    Εν τέλει, χθες ο παίκτης που αποχώρησε πρώτος από το Game of Chefs ήταν ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος, της ομάδας του Βασίλη Μουρατίδη.

    Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία;

    Απόψε στον ΑΝΤ1, θα δούμε την 3η ομαδική δοκιμασία, όπου τα 4 άτομα των ομάδων των Άγγελου Λάντου, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά, που δεν διαγωνίστηκαν στη 1η ομαδική δοκιμασία, θα διασταυρώσουν τις… κουτάλες τους σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

    Κάθε ομάδα καλείται να ετοιμάσει την ελληνική εκδοχή ενός παραδοσιακού έθνικ πιάτου της μεξικάνικης, της ιαπωνικής ή της ταϊλανδέζικης κουζίνας.

    Στο τέλος της δοκιμασίας, 11 γευσιγνώστες, θα δοκιμάσουν τα πιάτα, χωρίς να ξέρουν σε ποια ομάδα ανήκει το καθένα, θα τα κρίνουν και θα δώσουν την ψήφο τους σε αυτά που θα ξεχωρίσουν.

    Η ομάδα που θα κερδίσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι η νικήτρια και θα κερδίσει την ασυλία.

    Τα πιάτα θα κρίνουν οι: Ηλίας Μαμαλάκης, Ιωάννα Σταμούλου, Βασίλης Παπικινός, Γιώργος Μάρας, Γιάννης Δεβετζόγλου, Ηλίας Καριώτογλου, Δημήτρης Ρουσουνέλος, Νάντια Μασάχου, Γιώργος Τσίλης, Ιγνάτης Μωυσίδη και Πόπη Σεβαστού.

    Δείτε το βίντεο:

    Game of Chefs: Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε και τι θα δούμε απόψε
    Ντορέττα Παπαδημητρίου

    Διαβάστε επίσης:

    3.225.584 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Σεπτέμβριο

    Η Ελένη Δήμου για τη μάχη της με τον κορονοϊό – «Προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου»

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ