Menu
1.56%
Τζίρος: 230.62 εκατ.

Πετρέλαιο: Υποχωρεί για δεύτερη μέρα μετά την αποκλιμάκωση στο Ιράν – Κάτω από τα 115 δολ. το Brent

Media

«Game of Chefs»: Νέος μαγειρικός διαγωνισμός στον ΑΝΤ1

Comments

Τρεις καταξιωμένοι σεφ κάθονται στη θέση του κριτή και δοκιμάζουν στα… τυφλά!
Τρεις ομάδες διαγωνίζονται για την κυριαρχία τους στην κουζίνα.
Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές φιλοσοφίες διεκδικούν τη νίκη.
Είναι η ώρα του «Game Of Chefs»!

Ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής έρχεται στον ΑΝΤ1 για να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ.

Στο «Game Of Chefs», όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και πάνω από όλα την επιθυμία να πετύχουν.

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του «Game Of Chefs»! Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο!

Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.

Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=onkIBI9YSnY

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Μια σκληρή μαγειρική διαδρομή ξεκινά!
Κριτές και διαγωνιζόμενοι σε ετοιμότητα!
Πεδίο μάχης, η κουζίνα!
Κάθε σεφ για όλους και κάθε σεφ για τον εαυτό του!
Μόνο ένας θα επικρατήσει!

Δήλωσε συμμετοχή στο: www.antenna.gr/gameofchefs

Διαβάστε επίσης:

Το EURO 2020 στον ΑΝΤ1: Πλούσιο ρεπορτάζ και κάλυψη όλων των αγώνων

Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω»

Το Μουντιάλ 2022 αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον αέρα η «Οδύσσεια» του Έλον Μασκ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα 7 λεπτά της ΑΙ ταινίας (video)
Άννα Βίσση: Στο Μαρακές για τη γιορτή της Δήμητρας Κούστα (pics)
Οι σχέσεις Λιόλιου με τα ΜΜΕ, γιατί έφυγε η Κοζάκου από τη Eurovision, η άνοδος του Σκάι και της… Φλυτζάνη, το θρίλερ με το «Ντιμπέιτ» και το δείπνο του Κυριακού
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η έρευνα για τα «μαύρα» έσοδα των γιατρών οδηγεί σε ΜΚΟ και Ελβετία – Εν αναμονή ιστολογικών και πορίσματος
Τι λέει το εξώδικο του Καρβέλα και τι απαντά η Βίσση
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ελληνική σημαία κάνει τον σταυρό του (video)
Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι τρυφερές στιγμές με την Αλεξάνδρα Νίκα λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Royal Albert Hall
Άννα Βίσση: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη ρήξη με Καρβέλα – Χαλαρή στο σαλόνι της Κούστα με Balenciaga παντόφλες
Γιάννης Βογιατζής: Το μυστικό της μακροζωίας του ηθοποιού στα 100 του (video)
Γιώργος Τσαλίκης: Θύμα επίθεσης ο γνωστός τραγουδιστής – Του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου με πέτρα