• Media

    Φίνος Φιλμ: Με ένα απολαυστικό βίντεο αποχαιρετά το 2023

    • NewsRoom
    Φίνος Φιλμ

    Φίνος Φιλμ


    Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη χρονιά που φεύγει

    Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά το 2023 με ένα μοναδικά βίντεο, στο οποίο απολαμβάνουμε αγαπημένους ηθοποιούς και κορυφαίες ατάκες που είπαν σε ταινίες που έπαιξαν.

    Στη λεζάντα, γράφει: «Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023! Ξεκινήσαμε αισιόδοξα και ντυθήκαμε αποκριάτικα, τιμήσαμε την ημέρα της γυναίκας, γίναμε οι καλύτεροι πελάτες, προσέξαμε την υγεία μας, ευχηθήκαμε στην μητέρα και στον πατέρα μας, ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο, στέγνωσε το λαρύγγι μας από την κάψα και δροσιστήκαμε με ένα παγωτό, γιορτάσαμε τους νέους μας, ακούσαμε το πρώτο κουδούνι του σχολείου, ταΐσαμε ένα αδέσποτο, τρέξαμε στον μαραθώνιο, ψωνίσαμε, τσουγκρίσαμε και ήπιαμε στην υγειά μας και στην μνήμη όσων έφυγαν. Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!».

    Δείτε το βίντεο:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

    Στο τέλος του βίντεο, υπάρχει και μια συγκινητική αναφορά στους σπουδαίους ηθοποιούς που έφυγαν φέτος από τη ζωή.

    Ανάμεσα σε αυτούς η Μαίρη Χρονοπούλου, η Κατερίνα Χέλμη, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Σπύρος Φωκάς, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, η Νονίκα Γαληνέα, ο Ερρίκος Ανδρέου, η Σούλη Σαμπάχ και ο Γιάννης Βογιατζής.

    Υπενθυμίζεται ότι πολλές φορές μέσα στη χρονιά, αναρτήθηκαν από τους επίσημους λογαριασμούς της Finos Films στα social media απολαυστικά βίντεο με συρραφή αγαπημένων ελληνικών ταινιών, που σχολίαζαν την επικαιρότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

    Βασίλης Καρράς: Η τελευταία συνέντευξη-εξομολόγηση στον Νίκο Χατζηνικολάου

    Η COSMOTE TV υποδέχεται το 2024 με τη νέα της σειρά «17 Κλωστές» και 14 ακόμα πρεμιέρες



    ΣΧΟΛΙΑ