array(0) {
}
        
    
Menu
1%
Τζίρος: 368.21 εκατ.
Media

Famagusta: Η Σοφία ομολογεί πως γνώριζε ποιοι είναι οι βιολογικοί γονείς του Μάικλ

Comments

Το δέκατο επεισόδιο της σειράς «Famagusta» έρχεται στο MEGA απόψε, στις 22:40. Ένας έρωτας φουντώνει την ώρα που η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης πλησιάζει.

Η σκιά του φόνου συνεχίζει να απλώνεται πάνω από την οικογένεια Σέκερη, την ώρα που αποκαλύπτεται πως η θετή μητέρα του Μάικλ γνώριζε την αλήθεια για την βιολογική του οικογένεια.

1

Παράλληλα, μια ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία από το μακρινό 1974 ζωντανεύει στις οθόνες μέσα από την καταγραφή του πρωταγωνιστή της σειράς «Famagusta» για το ντοκιμαντέρ.

Η Μαριάννα επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Μάικλ πιέζει την Σιμώνη να ενδώσει στον έρωτά του και να προδώσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιστορία μια γυναίκας, παιδιού ενός βιασμού από Τούρκο στρατιώτη.

Τι θα δούμε στο 10ο επεισόδιο της σειράς «Famagusta»:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 (Κυριακή 14 Απριλίου):

Η Σιμώνη αισθάνεται τύψεις για την έλξη που νιώθει για τον Μάικλ, παρά το γεγονός πως ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και τα παιδιά του. Από την πλευρά του, ο Μάικλ, τυφλωμένος από το πάθος για εκείνη, προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί. Η οικογένεια Σέκερη αναζητά τρόπους να συμπαρασταθεί στη Μαριάννα, που αδυνατεί ακόμη να πιστέψει όσα έχει κάνει ο Θοδωρής. Η Μαίρη εξοργίζεται με την Σοφία μετά την ομολογία της για την βιολογική οικογένεια του Μάικλ. Ο Τεύκρος ταξιδεύει με τον Παύλο στο Λονδίνο και έτσι η Αλίκη βρίσκει την ευκαιρία να κλείσει σε ίδρυμα τον μικρό Μάριο. Η Μαριάννα επισκέπτεται στη φυλακή τον Θοδωρή και του ανακοινώνει τη νέα συνθήκη της σχέσης τους από δω και στο εξής! Στο ντοκιμαντέρ, παρακολουθούμε την ιστορία μιας γυναίκας, παιδιού ενός βιασμού και μιας μητέρας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε άμβλωση.

Διαβάστε επίσης:

Ριάλιτι, τηλεπαιχνίδια, σόου και ολίγα σήριαλ περιορισμένου budget – Τι θα δούμε στην τηλεόραση

Εκτός «Vogue» η Θάλεια Καραφυλλίδου – Η διαδρομή από τη θερμή «σύσταση» της Conde Nast στον Θέμη Αλαφούζο, μέχρι το «διαζύγιο»

Netflix: Οι νέες παραγωγές με την υπογραφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει… Χόλιγουντ και γίνεται σειρά τύπου «The Crown»
Ροδόλφος Οντόνι – Χάρης Πολίτης: Γιατί «έσπασε» το deal στα media και πώς ήλθε το τέλος μιας βραχύβιας σχέσης
Τι γύρευε ο Κυριακού στο Νταβός, η Αγάτσα, ο Περδικάρης και τα παρασκήνια του ΑΠΕ, γιατί ο Οντόνι δεν πούλησε στον Πολίτη, ποια η τύχη Ρέβη και Κουρδή και το κανάλι της Ελεονώρας
Τέλος ο Αιμίλιος Περδικάρης από το ΑΠΕ – Πρόεδρος η Άρια Αγάτσα, CEO η Συναρέλλη
Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ από τη μεγάλη Χίμαιρα στο τελευταίο νησί
Τεράστια αλλαγή στα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ 2026