• Media

    Έξαλλη η Σοφία Δανέζη στο Big Brother – Ο άγριος καυγάς με Ραμόνα και Άννα Μαρία

    • NewsRoom

    Ο Δημήτρης Κεχαγιάς επιχειρεί να ηρεμήσει τη Σοφία Δανέζη


    Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στο Big Brother, με την μεγάλη «έκρηξη» να έρχεται όχι από την ψηφοφορία για τους υποψηφίους προς αποχώρηση, αλλά από έναν καυγά με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Δανέζη.

    Στο χθεσινό πλούσιο επεισόδιο του Big Brother, παρακολουθήσαμε το δεύτερο σκέλος της δοκιμασίας για το βέτο, με τον Χρήστο Μακρίδη και τον Ζακ να έρχονται «αντιμέτωποι» και τον τελευταίο να αναδεικνύεται νικητής.

    Στη συνέχεια, ο Big Brother συγκάλεσε ψηφοφορία προκειμένου να ψηφίσουν οι συγκάτοικοι τους παίκτες που θέλουν να δουν προτεινόμενους. Από τη διαδικασία, τρεις ήταν εκείνοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Άννα Μαρία, Σοφία και Δημήτρη Κεχαγιά.

    Ο Ζακ, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματος του βέτο και να σώσει τον Κεχαγιά, κάτι που έφερε τα πάνω-κάτω, καθώς τρεις παίκτες ισοψήφισαν και ήρθαν στη θέση του.

    Συνεπώς, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι Άννα Μαρία, Σοφία, Αφροδίτη, Ραμόνα και για πρώτη φορά ο Χρήστος Βαρουξής από τους δίδυμους. Αντίθετα, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Μακρίδης δεν είναι υποψήφιος, ενώ όλες τις προηγούμενες φορές είχε καταφέρει να σωθεί από το κοινό.

    Ένα απρόοπτο, όμως, ήταν αυτό που πυροδότησε την οργή κάποιων συγκατοίκων και έβγαλε εκτός εαυτού τη Σοφία. Το λάθος έκανε ο Δημήτρης Πυργίδης, ο οποίος ενώ έπαιζε με την Άννα Μαρία και την έριξε για ακόμα μια φορά στην πισίνα, δεν αφαίρεσε το μικρόφωνό της με αποτέλεσμα να καταστραφεί από το νερό.

    Για το ατύχημα αυτό, ο Big Brother αποφάσισε να επιβάλλει μια ιδιαίτερα αυστηρή ποινή σε όλο το σπίτι: ακύρωσε τη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας και αφαίρεσε όσα χρήματα είχαν κερδίσει από τη δοκιμασία της εβδομάδας, με μονάχα 100 ευρώ να απομένουν από τη δοκιμασία που εκτέλεσαν με επιτυχία τα δίδυμα την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια του live.

    Δύο από τους παίκτες που νευρίασαν περισσότερο και το έδειξαν ήταν η Σοφία και ο Γρηγόρης. Μάλιστα, η Σοφία δεν σταματούσε να μιλάει ξανά και ξανά για το συμβάν, υποστηρίζονας ότι σε περίπτωση που ήταν εκείνη υπαίτια για την απώλεια των χρημάτων από δική της γκάφα θα είχε πέσει όλο το σπίτι να την «φάει».

    Όταν, δε, η Άννα Μαρία ανέφερε με ενόχληση τα λεγόμενα της Σοφίας, τα οποία άκουσε και μετέφερε η Ραμόνα, ότι δηλαδή «όποιος είναι κοντά στην Άννα Μαρία είναι στόχος», η Σοφία εξοργίστηκε τόσο πολύ που άρχισε κυριολεκτικά να ουρλιάζει και να χτυπιέται, ενώ στη μέση βρέθηκε και ο Γρηγόρης.

    «Ψέματα! Δεν το είπα!», φώναζε η γνωστή τραγουδίστρια, με τον Κεχαγιά να επιχειρεί να την ηρεμήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το απόσπασμα που έπαιξε, αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της.

    Αμέσως άρχισε να μαζεύει τα πράγματά της και να φτιάχνει βαλίτσες, ζητώντας από τον Μεγάλο Αδελφό να της καλέσει ταξί για να αποχωρήσει από το ριάλιτι. Μέχρι στιγμής η παίκτρια παραμένει στο σπίτι.

    Σίγουρα από τα πιο δυνατά επεισόδια του Big Brother, την ίδια ώρα που το Twitter «έπεσε» λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος, στερώντας από τους τηλεθεατές τη δυνατότητα να σχολιάζουν τα πρωτοφανή σκηνικά που συνέβαιναν…

    Ποιος αποχωρεί σήμερα; Το πιο πιθανόν είναι να δούμε την αποχώρηση ενός κοριτσιού, με την Αφροδίτη, τη Σοφία και τη Ραμόνα να κινδυνεύουν περισσότερο, ειδικά μετά τα χθεσινά.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ