• Media

    Eurovision 2019: Η Μαντόνα κατέφτασε στο Τελ Αβίβ και ξεκίνησε τις πρόβες (video)

    Μαντόνα

    Μαντόνα


    Όσο εμείς παρακολουθούσαμε τον Α’ ημιτελικό της Eurovision, ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, που μετέφερε την μεγαλύτερη καλλιτέχνη και περφόρμερ όλων των εποχών, Μαντόνα, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, για την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου

    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο με την βασίλισσα της ποπ να κατεβαίνει από το τζετ και να επιβιβάζεται σε ένα τζιπ, συνοδευόμενη -υπό δρακόντεια μέτρα- από άλλα οχήματα, και να κατευθύνονται προς το ξενοδοχείο «Dan», όπου θα διαμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.

    Μαζί της έφερε τον δικό της σκηνοθέτη και φωτισμό προκειμένου να γίνουν όλα σύμφωνα με τα δικά της υψηλά στάνταρ.

    Αναμένεται να ερμηνεύσει τη διαχρονική της επιτυχία «Like a Prayer» και ακόμα ένα ή δύο νέα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο «MADAME X», που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

    Πριν από λίγο, ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, το πρώτο βίντεο από τις πρόβες για την φαντασμαγορική βραδιά.

    «Η Madame X ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για τους θαυμαστές της», έγραψε στη λεζάντα.

    Επί μήνες φημολογείται η εμφάνιση της Μαντόνα στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο μέχρι και χθες όλα βρίσκονταν στον «αέρα».

    Ο εκπρόσωπος της EBU δήλωσε ότι η σταρ δεν έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, ενώ αμέσως μετά, με βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, ο μεγιστάνας Σιλβάν Άνταμς, ο οποίος χρηματοδοτεί την εμφάνιση της Μαντόνα, έκανε την επίσημη ανακοίνωση.

    Λίγο αργότερα, μιλώντας στο Reuters, η σταρ εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να λάβει μέρος στην Eurovision, παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν εξαιτίας της χώρας διεξαγωγής και τα εγκλήματα πολέμου που έχουν διαπραχθεί εναντίον των Παλαιστινίων.

    Με ιδιωτικό τζετ προσγειώθηκε στο Τελ Αβίβ

    Συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε:

    «Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο.

    Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

    Στο μεταξύ, ο σκηνοθέτης Nuno Xico διέρρευσε το νέο βίντεο της Madge για το τραγούδι «Crave», μία συνεργασία με τον Swae Lee:

    Από το Instagram Story:



    ΣΧΟΛΙΑ