• Media

    “Έσβησε” χτυπημένη από τον καρκίνο η 22χρονη «Απλή Φοιτήτρια» του Twitter

    • NewsRoom


    Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 22 ετών, η Ελισάβετ Αντωνιάδη, γνωστή στο Twitter ως «Απλή Φοιτήτρια». Συντετριμμένη η οικογένεια της με ανάρτηση στο Twitter ενημέρωσε τους followers που εύχονταν περαστικά, ότι θα τεθεί εκτός λειτουργίας ο λογαριασμός.

    «Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο 1/3 στο Λαγονήσι. Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι. Σαν ξάδερφος, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά».

    https://twitter.com/foititria/status/968001434116599808?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fnews%2F399377%2Fpethane-htypimeni-apo-ton-karkino-i-22hroni-apli-foititria-toy-twitter

    Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα, η οποία έπασχε από καρκίνο, ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε κάνει μετάσταση στα οστά είχε αναρτήσει πως η κατάστασή της υγείας της είχε κριθεί μη αναστρέψιμη και οι γιατροί την άφησαν να επιστρέψει σπίτι.

    «Παιδιά, η κατάστασή μου προχώρησε αρκετά και έχει γίνει μετάσταση στα οστά. Ο λογαριασμός μου πλέον δεν ξέρω αν θα ξανακινηθεί. Μεταφέρθηκα πίσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήσασταν κοντά μου. Εις το επανιδείν» έγραψε η Ελισάβετ Αντωνιάδη στις 26 Φεβρουαρίου..

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία: Νεκρό 2χρονο αγοράκι στα Τρίκαλα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρούπολη: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο! Η στιγμή που ο δράστης πέταξε το βρέφος στον κάδο



    ΣΧΟΛΙΑ