• Media

    Επιστρέφει με νέα εκπομπή η Τζένη Μπαλατσινού!

    • NewsRoom


    Επιστρέφει στην τηλεόραση η Τζένη Μπαλατσινού με ένα concept που μετράει ήδη πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Η εκπομπή που γίνεται λόγος ότι θα έχει τον πρώτο ρόλο, είναι το ριάλιτι μόδας «Project Runway». Αναφορικά με αυτό το ριάλιτι, η ιδέα άρχισε τον Δεκέμβριο του 2004 στο εξωτερικό με οικοδέσποινα, κριτή και παραγωγό το πρώην top model Heidi Klum και συνεχίζει έως σήμερα με τον 15ο κύκλο του.

     

     

    Οι συμμετέχοντες είναι ανερχόμενοι σχεδιαστές μόδας που ζουν όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και καλούνται μία φορά την εβδομάδα να δημιουργήσουν ένα ή και περισσότερα σύνολα, τα οποία παρουσιάζουν στα μέλη της κριτικής επιτροπής και βαθμολογούνται αναλόγως.

    Ο παίκτης που συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία σε κάθε εκπομπή αποχωρεί, ενώ οι τρεις σχεδιαστές που καταφέρνουν να φτάσουν ως τον τελικό δείχνουν ο καθένας τη συλλογή του στο Fashion Week της Νέας Υόρκης ξεκινώντας μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

     Για την ώρα, βέβαια, οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, καθώς εκκρεμούν κι άλλα ραντεβού. Ωστόσο, όπως ακούγεται οι συζητήσεις για το συγκεκριμένη εκπομπή, είναι σε καλό δρόμο.

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Μουτσινάς – Μακρυπούλια : Η φωτογράφιση της νέας εκπομπής τους «Sunday Live»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το mononews αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στο «ΕΔΩ Survivor»



    ΣΧΟΛΙΑ