• Media

    Ευτράπελο στο Big Brother: Πήγε έξω από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και μίλησε με παίκτες (video)

    • NewsRoom


    Το δικό του φανατικό κοινό έχει αναπτύξει το Big Brother, παρά τις αντιδράσεις και τα παρατράγουδα που προκάλεσε πρώην παίκτης του ριάλιτι κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής του.

    Μέσα από το Twitter, οι τηλεθεατές σχολιάζουν όλα όσα γίνονται στο σπίτι του Big Brother, ενώ μεταξύ των δημοφιλέστερων διαγωνιζομένων είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και το «Χάος», Δημήτρης Πυργίδης, οι οποίοι έχουν κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού με τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους.

    Ωστόσο, ένας από τους θαυμαστές του Big Brother δεν έμεινε μόνο στο σχολιασμό μέσα από τα social media, αλλά αποφάσισε να επισκεφτεί το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και να καταγράψει την εμπειρία του, την οποία και μοιράστηκε με βίντεο στο YouTube.

    Δεν κατάφερε μόνο να πλησιάσει στην περίμετρο του περιφραγμένου σπιτιού, αλλά και να μιλήσει σε δύο από τους συγκατοίκους, οι οποίοι δεν ήταν άλλη από την Άννα Μαρία και το «Χάος».

    Αν και δεν βρήκε την Κρητικιά παίκτρια σε καλή της στιγμή, αντίθετα ο Δημήτρης Πυργίδης έκανε ερωτήσεις σχετικά με το τι γίνεται έξω, με τον θαυμαστή να δηλώνει πως γίνεται «χάος», ειδικά μαζί του. Ο παίκτης τον ευχαρίστησε και εκεί τελείωσε η συνομιλία.

    Πρόκειται για ακόμα μία παραβίαση των κανονισμών του Big Brother, καθώς απαγορεύεται η επικοινωνία των παικτών με οποιονδήποτε βρίσκεται εκτός σπιτιού.

    Βέβαια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν είναι υπαίτιοι οι παίκτες, οι οποίοι απλά απάντησαν όταν κάποιος τους φώναξε.

    Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο Big Brother θα προβεί σε κυρώσεις, όπως έκανε στη Σοφία και την Αφροδίτη, ωστόσο, το γεγονός ότι πλέον ο Δημήτρης Πυργίδης γνωρίζει το επίπεδο της δημοτικότητάς του, μπορεί να αποτελεί και «πρόβλημα».

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή αποχώρησε ο Βλαδίμηρος.

    Δείτε το βίντεο:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ