• Media

    Big Brother Live: Ανατροπή στην αποψινή αποχώρηση; (video)

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία Ψυχαράκη


    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό live στο Big Brother, καθώς για αυτή την εβδομάδα έχουμε πέντε προτεινόμενους προς αποχώρηση.

    Για πρώτη φορά ο Μεγάλος Αδελφός προχώρησε στην επιβολή ποινών στη Σοφία και την Αφροδίτη για παραβίαση του κανονισμού αναφορικά με τα μικρόφωνα, θέτοντας τις δύο φίλες αυτομάτως υποψήφιες προς αποχώρηση.

    Αν και η αρχική αντίδραση της Σοφίας ήταν να αρνηθεί οργισμένη τα πάντα, αφού πέρασαν μερικές ημέρες και ο Big Brother έδειξε σε εκείνη και την Αφροδίτη το καταγεγραμμένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στις τουαλέτες και ενεργοποιούνται μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, η γνωστή τραγουδίστρια απολογήθηκε, παραδεχόμενη ότι όντως κάλυψε το μικρόφωνό της.

    Από την άλλη, την ανατροπή έκανε η Άννα Μαρία, κερδίζοντας το πολυπόθητο βέτο, το οποίο και χρησιμοποίησε εν τέλει για να σώσει τον εαυτό της, καθώς ο αρχηγός, Δημήτρης Κεχαγιάς την επέλεξε για πρώτη υποψήφια.

    Από τη συνολική ψηφοφορία του σπιτιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Ραμόνα, ο Βλαδίμηρος και ο Χρήστος Μακρίδης, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι μαζί με τη Σοφία και την Αφροδίτη.

    Το πιο πιθανόν είναι να αποχωρήσει απόψε μία από τις δύο κοπέλες εξαιτίας της συμπεριφοράς που έχουν επιδείξει από την αρχή κιόλας του Big Brother, ωστόσο, εκείνος που ίσως, επίσης, «κινδυνεύει» να διαβεί την πόρτα της εξόδου είναι ο Βλαδίμηρος.

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ