• Media

    Dragons’ Den: Αυτές είναι οι επενδύσεις της εβδομάδας που μας πέρασε

    • NewsRoom
    Μαρία Χατζηστεφανή

    Μαρία Χατζηστεφανή


    Το 10ο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece II, την περασμένη Παρασκευή, έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 158.000€ από προσωπικά κεφάλαια των Dragons σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν, με το συνολικό ποσό επενδύσεων μέχρι στιγμής να φτάνει τις 1.693.000€!

    Οι φιλόδοξοι επιχειρηματίες που κατάφεραν να κλείσουν συμφωνία με τους Dragons έφυγαν από το 10ο επεισόδιο του Dragons’ Den με επενδύσεις που στόχο έχουν να πάνε μπροστά τις επιχειρήσεις τους.

    Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Dragons’ Den δύο εταιρείες με παρόμοιο αντικείμενο, η BRING IT BACK και η MYSTERY POT, μονομάχησαν διεκδικώντας μία επένδυση από τους Έλληνες Dragons.

    Τελικά, ο Δημήτρης Σεϊνταρίδης και η Μαρία Τσεκουρά, συνιδρυτές του MYSTERY POT, μίας εφαρμογής κατά της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα, κατάφεραν να κερδίσουν τη μονομαχία, να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο και να πάρουν επένδυση από τη Μαρία Χατζηστεφανή 70.000€ για το 17,5% της εταιρείας τους, με την προϋπόθεση να σημειωθούν πωλήσεις ύψους 150.000€ εντός 6 μηνών.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Η Μαριαλένα Μπακλατζή, ιδρύτρια της MIELEV, μιας εταιρείας με οργανικά καλλυντικά προσώπου, ήρθε στο Dragons’ Den αναζητώντας συνοδοιπόρους στην εξέλιξη της επιχείρησής της και έφυγε με επένδυση 58.000€ για το 25% της εταιρείας της από τον Τάσο Οικονόμου και τον Χάρη Βαφειά, με τους πρώην συμμαθητές να ενώνουν για 3η φορά τις δυνάμεις στις επενδύσεις του Dragons’ Den.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Η Πηνελόπη Κατσανίκου, ιδρύτρια της HOLIGREEN, με χειροποίητες μπάρες ενέργειας και πρωτεΐνης, με την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της ξύπνησε στη Μαρία Χατζηστεφανή μνήμες από την παιδική της ηλικία.

    Η Μαρία Χατζηστεφανή έκανε μία Dragon προσφορά και έδωσε 30.000€ για το 20% της επιχείρησής της, αλλά και ένα σημαντικό τηλεφώνημα που μπορεί να ανοίξει πόρτες στη φιλόδοξη επιχειρηματία.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Όσοι επιχειρηματίες κατάφεραν να πάρουν επένδυση θα πρέπει να προσέξουν τα επόμενα βήματά τους, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο την υποστήριξη που κέρδισαν. Όσοι πάλι άκουσαν το «Είμαι εκτός» των Dragons θα πρέπει να εντοπίσουν όσα πρέπει να βελτιώσουν στις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

    Οι 6 Dragons θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 22:00.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Δημήτρης

    Βασιλιάς Κάρολος: Θα παραστεί στη λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

    Πληρώνουν τα playoffs του Euro 2024



    ΣΧΟΛΙΑ