array(0) {
}
        
    
Menu
0.13%
Τζίρος: 54.36 εκατ.

Κίνα: «Φρέναραν» ξανά οι λιανικές πωλήσεις οχημάτων – Ασυνήθιστη βουτιά για την εποχή

Media

Dragons’ Den: Αυτές είναι οι επενδύσεις της εβδομάδας που μας πέρασε

Μαρία Χατζηστεφανή
Comments

Το 10ο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece II, την περασμένη Παρασκευή, έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 158.000€ από προσωπικά κεφάλαια των Dragons σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν, με το συνολικό ποσό επενδύσεων μέχρι στιγμής να φτάνει τις 1.693.000€!

Οι φιλόδοξοι επιχειρηματίες που κατάφεραν να κλείσουν συμφωνία με τους Dragons έφυγαν από το 10ο επεισόδιο του Dragons’ Den με επενδύσεις που στόχο έχουν να πάνε μπροστά τις επιχειρήσεις τους.

1

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Dragons’ Den δύο εταιρείες με παρόμοιο αντικείμενο, η BRING IT BACK και η MYSTERY POT, μονομάχησαν διεκδικώντας μία επένδυση από τους Έλληνες Dragons.

Τελικά, ο Δημήτρης Σεϊνταρίδης και η Μαρία Τσεκουρά, συνιδρυτές του MYSTERY POT, μίας εφαρμογής κατά της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα, κατάφεραν να κερδίσουν τη μονομαχία, να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο και να πάρουν επένδυση από τη Μαρία Χατζηστεφανή 70.000€ για το 17,5% της εταιρείας τους, με την προϋπόθεση να σημειωθούν πωλήσεις ύψους 150.000€ εντός 6 μηνών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Μαριαλένα Μπακλατζή, ιδρύτρια της MIELEV, μιας εταιρείας με οργανικά καλλυντικά προσώπου, ήρθε στο Dragons’ Den αναζητώντας συνοδοιπόρους στην εξέλιξη της επιχείρησής της και έφυγε με επένδυση 58.000€ για το 25% της εταιρείας της από τον Τάσο Οικονόμου και τον Χάρη Βαφειά, με τους πρώην συμμαθητές να ενώνουν για 3η φορά τις δυνάμεις στις επενδύσεις του Dragons’ Den.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Πηνελόπη Κατσανίκου, ιδρύτρια της HOLIGREEN, με χειροποίητες μπάρες ενέργειας και πρωτεΐνης, με την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της ξύπνησε στη Μαρία Χατζηστεφανή μνήμες από την παιδική της ηλικία.

Η Μαρία Χατζηστεφανή έκανε μία Dragon προσφορά και έδωσε 30.000€ για το 20% της επιχείρησής της, αλλά και ένα σημαντικό τηλεφώνημα που μπορεί να ανοίξει πόρτες στη φιλόδοξη επιχειρηματία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όσοι επιχειρηματίες κατάφεραν να πάρουν επένδυση θα πρέπει να προσέξουν τα επόμενα βήματά τους, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο την υποστήριξη που κέρδισαν. Όσοι πάλι άκουσαν το «Είμαι εκτός» των Dragons θα πρέπει να εντοπίσουν όσα πρέπει να βελτιώσουν στις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Οι 6 Dragons θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 22:00.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Δημήτρης

Βασιλιάς Κάρολος: Θα παραστεί στη λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

Πληρώνουν τα playoffs του Euro 2024

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs