• Media

    «Διπλός» ο Γ. Λιάγκας στον ΣΚΑΙ: H ανακοίνωση του σταθμού και το απίστευτο τρέιλερ (pics&video)

    • NewsRoom
    Γιώργος Λιάγκας


    Επίσημα ανήκει πλέον ο Γιώργος Λιάγκας στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, ΣΚΑΙ, μετά την έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης από το κανάλι, που επιβεβαιώνει τη συνεργασία του με τον παρουσιαστή.

    Ύστερα από μια πολυετή συνεργασία με τον ANT1, στον οποίο είχε έρθει μετά τη λήξη της συνεργασίας του με το Mega, ο Γιώργος Λιάγκας αλλάζει και πάλι τηλεοπτική στέγη.

    Σημειώνεται ότι το διαζύγιο με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν ήρθε αναίμακτα, αφού ο παρουσιαστής άφησε αιχμές για τον τρόπο που λύθηκε η συνεργασία του με το κανάλι.

    Από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, ο Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, συμμετέχοντας μάλιστα σε αυτό με δύο εκπομπές.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση, ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει την ζώνη 12:00-14:00, ενώ θα παρουσιάσει και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι.

    Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρει συγκεκριμένα:

    «Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι».

    Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, πάντως, ο παρουσιαστής είναι αγνώριστος, ενώ δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να «τσαλακωθεί»:

    View this post on Instagram

    Βρειτε ποιος ειναι! #oloistonskai

    A post shared by Charis Goulios (@charisgoulios) on



    ΣΧΟΛΙΑ