array(0) {
}
        
    
Menu
0.98%
Τζίρος: 42.52 εκατ.

UBS για Τράπεζες: Αυξάνει τις τιμές στόχους μετά τα ισχυρά αποτελέσματα και τις προοπτικές ανάπτυξης

Media

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

NewsRoom
Γιώργος Λιάγκας
Comments

Την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 μετά από έξι χρόνια ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ένας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους.

Κάμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη «στάση» τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου.

Ήταν 6 πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ένας μεγάλος σταθμός, ένα μεγάλο σχολείο και ένα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φίλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια, γιατί μας έχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους.

Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ένας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.instagram.com/p/BzYHJWCiE-a/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS για Τράπεζες: Αυξάνει τις τιμές στόχους μετά τα ισχυρά αποτελέσματα και τις προοπτικές ανάπτυξης
Άλλαξε χέρια η Κυριακούλης – Ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες
Χρηματιστήριο: Ηχηρή άνοδος μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας – Προς νέα υψηλά 15ετίας
Ebury: Το δολάριο σταθεροποιείται εν μέσω ελπίδων για εμπορικές συμφωνίες
Γιάννης Κούστας: Νέα επένδυση της Danaos στην Star Bulk του Πέτρου Παππά – Αύξησε τη συμμετοχή της στο 5,23%
Στη HotelBrain το πρώην Selina Paros υπό το brand της Radisson Individual το 2026
Εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Άνοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια – «Ράλι» κάνουν οι κινεζικές μετοχές
H Gnv αναζητά 500 ναυτικούς – Ανοιχτή έως και αύριο η πλατφόρμα για δηλώσεις ενδιαφέροντος
ΡΚΚ – τέλος εποχής: Η ιστορική ανακοίνωση για την αυτοδιάλυσή του και τον τερματισμό της ένοπλης δράσης 
ΗΠΑ – Κίνα: Αναστέλλουν για 90 ημέρες μέρος των τιμωρητικών τελωνειακών δασμών τους