• Media

    Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

    • NewsRoom

    Γιώργος Λιάγκας


    Την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 μετά από έξι χρόνια ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    «Ένας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους.

    Κάμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη «στάση» τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου.

    Ήταν 6 πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ένας μεγάλος σταθμός, ένα μεγάλο σχολείο και ένα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φίλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια, γιατί μας έχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους.

    Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ένας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

    View this post on Instagram

    Ενας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρωπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρεθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ενα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Καμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου εδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη "στάση" τους μου χάρησαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολυ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ενας μεγάλος σταθμός, ενα μεγάλο σχολείο και ενα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φιλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας εχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους. Καθε τέλος ειναι πάντα και μια νεα αρχή. Ενας νεος κυκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα.

    A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on



    ΣΧΟΛΙΑ