array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 15.95 εκατ.

Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Τα assets του Ισραήλ καταγράφουν τις χειρότερες επιδόσεις – Βουτιά άνω του 12% για τον Tel Aviv 35

Media

Δυο απολογίες για το Mundial, μια από ΑΝΤ1+ και μια από ΕΡΤ

Comments

Στην πρώτη της ζωντανή μετάδοση η πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ σταμάτησε να μεταδίδει πρόγραμμα καθώς χάθηκε το σήμα στο 9ο λεπτό του αγώνα Αγγλία- Ιράν! Μέσα σε διάστημα αρκετών λεπτών στη συνέχεια οι συνδρομητές μεταφέρθηκαν στο περιβάλλον του www.antenna.gr για να συνεχίσουν -δωρεάν- την παρακολούθηση της αναμέτρησης για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ΑΝΤ1+ ζητά συγγνώμη

 «Στο πλαίσιο του FIFA World Cup 2022™, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα» αναφέρει ο ΑΝΤ1 και προσθέτει ότι «με σχετική ανακοίνωσή του (push notifications & social media) το ΑΝΤ1+ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr.

1

Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr.

ΕΡΤ: Δεν φταίμε εμείς που δεν πήραμε το Mundial

Επειδή η ΕΡΤ δέχεται μια εντελώς άδικη κριτική, ότι δήθεν άφησε να πάρουν το Mundial τα ιδιωτικά κανάλια, πρέπει να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, «στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε τον Μάιο του 2021, διέθεσε το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί ποτέ από τη δημόσια τηλεόραση για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του Μουντιάλ του Κατάρ και να μεταδώσει ελεύθερα όλους τους αγώνες στα τρία κανάλια της, όπως γινόταν πάντα. Ωστόσο, για πρώτη φορά η FIFA αποφάσισε αιφνιδιαστικά να υπάρξει στην Ελλάδα και εναλλακτικός διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να μετέχουν και συνδρομητικές πλατφόρμες συνεπωμιζόμενες, έτσι, το συνολικό κόστος με τα ιδιωτικά κανάλια και αποκλείοντας για πρώτη φορά το σύνολο των τηλεθεατών από τη δωρεάν πρόσβαση σε κάποιες μεταδόσεις αγώνων.

Για να γίνει ακόμη πιο σαφές ότι κανένας δεν επέβαλε στην ΕΡΤ να αποχωρήσει από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στον αμέσως επόμενο διαγωνισμό για μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα, η δημόσια τηλεόραση διεκδίκησε και εξασφάλισε, ήδη, τα δικαιώματα τόσο για το Euro 2024 όσο και για το Euro 2028, οι αγώνες των οποίων -εννοείται- ότι θα μεταδοθούν ελεύθερα».

Διαβάστε επίσης

Κράσαρε ο ΑΝΤ1+ στην πρώτη του στο Μουντιάλ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γκρεμίζει και ξαναφτιάχνει το Καραϊσκάκη σε project-μαμούθ κόστους 250 εκατ. ευρώ!
Αυτά είναι τα μυστικά του Λιονέλ Μέσι που σαρώνει στο Μουντιάλ, αν και… 39 ετών
Αυλαία στη 2η αγωνιστική των ομίλων με καθημερινό Unboxing εμπειριών και προσφορών από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε για να αλλάξει τα πάντα στον Παναθηναϊκό
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ιστορικό deal στο NBA – Aφήνει τους Μιλγουόκι Μπακς για τους Μαϊάμι Χιτ
Πάνω από 75 δισ. ευρώ από οικογενειακές επενδυτικές εταιρείες στον αθλητισμό
Μουντιάλ: Έγραψε ιστορία ο Λιονέλ Μέσι, έγινε πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση
Manchester United: Αγοράζει γη για το νέο γήπεδο των 100.000 θέσεων
Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά: Θετική γνωμοδότηση για αύξηση του επιτρεπόμενου ύψους στο Γήπεδο Καραϊσκάκης
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy» – Στεφανή στο 70ο Ράλλυ Ακρόπολις 2026!