• Media

    Χαμός στο Twitter με τις «Άγριες Μέλισσες» και τον Γιάννο

    • NewsRoom
    αγριες μελισσες γιαννος


    «Σάρωσαν» οι Άγριες Μέλισσες την πρώτη εβδομάδα προβολής της σειράς με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τους ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά και την αισθητική της σειράς, που μας ταξιδεύει στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, σε μια κλειστή πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου.

    Ανατροπές και εκπλήξεις επεφύλασσε κάθε επεισόδιο με τους πίνακες μετρήσεων της Nielsen να δείχνουν μία συνεχώς ανοδική πορεία.

    Οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αγκάλιασαν την υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 αναδεικνύοντάς την επάξια ως το κορυφαίο πρόγραμμα της σεζόν.

    Το 5ο κατά σειρά επεισόδιο, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, σημείωσε Μέσο Όρο τηλεθέασης 34,7% στο σύνολο, ενώ άγγιξε σε τέταρτο το εντυπωσιακό 39,1%, που αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό μέχρι στιγμής.

    Στο δυναμικό κοινό πέρασε για πρώτη φορά το όριο του 30%, κάνοντας Μέσο Όρο 31,6%, ενώ σε τέταρτο έφτασε στο 34,8%.

    Στο Twitter, όπως κάθε βράδυ, το hashtag #AgriesMelisses φιγούραρε στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων θεμάτων. Μάλιστα, ο ηθοποιός Ιωνάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Γιάννο στις «Άγριες Μέλισσες» ευχαρίστησε τους τηλεθεατές μέσω Tweet.

    Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ