Menu
1.01%
Τζίρος: 278.30 εκατ.

Τι συμβαίνει στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο: Η κρίση, ο Άδωνις, ο Πατούλης και η πρόεδρος Παγώνη

Media

Χαμός στο Twitter με τις «Άγριες Μέλισσες» και τον Γιάννο

Comments

«Σάρωσαν» οι Άγριες Μέλισσες την πρώτη εβδομάδα προβολής της σειράς με τους χρήστες του Twitter να αποθεώνουν τους ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά και την αισθητική της σειράς, που μας ταξιδεύει στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, σε μια κλειστή πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου.

Ανατροπές και εκπλήξεις επεφύλασσε κάθε επεισόδιο με τους πίνακες μετρήσεων της Nielsen να δείχνουν μία συνεχώς ανοδική πορεία.

Οι τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αγκάλιασαν την υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 αναδεικνύοντάς την επάξια ως το κορυφαίο πρόγραμμα της σεζόν.

Το 5ο κατά σειρά επεισόδιο, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, σημείωσε Μέσο Όρο τηλεθέασης 34,7% στο σύνολο, ενώ άγγιξε σε τέταρτο το εντυπωσιακό 39,1%, που αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό μέχρι στιγμής.

Στο δυναμικό κοινό πέρασε για πρώτη φορά το όριο του 30%, κάνοντας Μέσο Όρο 31,6%, ενώ σε τέταρτο έφτασε στο 34,8%.

Στο Twitter, όπως κάθε βράδυ, το hashtag #AgriesMelisses φιγούραρε στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων θεμάτων. Μάλιστα, ο ηθοποιός Ιωνάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Γιάννο στις «Άγριες Μέλισσες» ευχαρίστησε τους τηλεθεατές μέσω Tweet.

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

https://www.youtube.com/watch?v=2qbHMRIzyFM

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δώρισε €10.000 για να σωθεί η ζωή ενός παιδιού
Αμαλία Κωστοπούλου: Η συλλογή της με τσάντες Hermes και η νέα προσθήκη
Γιώργος Μυλωνάκης και Τίνα Μεσσαροπούλου στην Πάρο μετά την περιπέτεια της υγείας του
Μαρία Ολυμπία: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο yacht και το dinner party στην Αντίπαρο
Σίλια Κριθαριώτη-Σοφία Βεργκάρα: Ο ξέφρενος χορός στη Μύκονο (video)
Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Χαλαρές στιγμές σε yacht στην Ύδρα
Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τον Argy (video)
Ο έρωτας δεν κρύβεται: Η αφιέρωση από σκηνής της Κέιτι Πέρι στον Τζάστιν Τριντό (βίντεο)
Αμαλία Κωστοπούλου: Γιατί άλλαξε επίθετο και ποιος πληρώνει τα έξοδά της στην Αμερική