Menu
1.77%
Τζίρος: 357.63 εκατ.

Snap: Απογοήτευση από τα έσοδα και τον αριθμό χρηστών στο τρίτο τρίμηνο – Πτώση 10% για τη μετοχή

Media

«Απόψε Μόνο» στο Mega με τον Λάμπρο Φισφή και ξεχωριστούς καλεσμένους

Comments

 Ανατρεπτικό, γρήγορο και απρόβλεπτο! 

Αυτό είναι το «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» το late night comedy show, που έρχεται με το 3ο επεισόδιο την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA. 

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιάννη Σαρακατσάνη, Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο είναι για ακόμα μία φορά έτοιμοι να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές και να υποδεχθούν εκλεκτούς καλεσμένους. 

Στο «Απόψε Μόνο» αυτής της Πέμπτης, θα δούμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου να διασκευάζει από παιδικά τραγούδια μέχρι Nirvana, την Ευγενία Σαμαρά σε ένα σατιρικό βίντεο για τους influencer και τον Jerome Kaluta σε απίστευτους αυτοσχεδιασμούς. Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε ένα stand up comedy για όλες τις άβολες στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Και η μουσική δε λείπει ποτέ. Ο εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του δίνουν το ρυθμό και…  «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Δείτε Sneak Preview από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε ποιον υποστηρίζει στην κόντρα Βίσση-Καρβέλα και γιατί (video)
Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε €8.000 στη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – «Νιώθω θλίψη και οργή»
Γιατί η Πάρις Τζάκσον διεκδικεί 600 εκατ. δολάρια από την περιουσία του πατέρα της
Νότης Σφακιανάκης: Σπάνια εμφάνιση μετά από χρόνια απουσίας από τις πίστες
Έξαλλοι στην ΕΡΤ με την εμφάνιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Newsroom” ως θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Σε υποχρεωτική αργία αρχισυντάκτες και συντελεστές
Ξανά ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης (video)
Άννα Βίσση: Δε θα σταματήσω ποτέ να οραματίζομαι και να εξελίσσομαι – Το νέο μήνυμα για το ΟΑΚΑ
3.551.346 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το ετήσιο Halloween πάρτι στη Βουλιαγμένη (pics)
Κλειώ Μαζωνάκη: Δεν αντέχω ούτε να ακούω το όνομα του παιδιού μου (video)