• Media

    Απίστευτο: H Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο J2US;

    • NewsRoom

    Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου


    Το J2US αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες και πολλοί είναι αυτοί που έχουν συζητήσει για τη συμμετοχή τους στο show.

    Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», ο Κώστας Τσουρός έκανε λόγο για μία συμμετοχή, που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

    Ο γνωστός δημοσιογράφος έριξε «βόμβα» στον αέρα της εκπομπής, όταν αποκάλυψε ότι για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού έχει συζητήσει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

    Ο Τσουρός αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι η κα Παπανδρέου βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της παραγωγής.

    «Να σας πω εγώ ένα όνομα που έχει συζητήσει και δεν το έχετε ακούσει; Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Εγώ το λέω, ας βγει να με διαψεύσει. Πάντως, έχει γίνει συζήτηση με την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να συμμετέχει στο J2US. Έχει “ζεσταθεί” η συζήτηση και είναι σε διαδικασία…», είπε συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός και τους άφησε όλους άφωνους.

    «Ο Κώστας μας έριξε μια μίνι βομβίτσα γιατί το “Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου” δεν το περιμένεις», είπε η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός τόνισε: «Αν δεν έχει μια βόμβα ο Κοκλώνης, ποιος θα έχει;».

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ