• Media

    Αντίστροφη μέτρηση για το «Καφέ της Χαράς»: Τι αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου

    • NewsRoom
    ρωμας-λουιζιδου-καφε-της-χαρας

    Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου


    Σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», όπου θα δούμε τους πρωταγωνιστές να πιάνουν το νήμα της ζωής τους από εκεί που τους αφήσαμε και να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

    Λίγο πριν την πρεμιέρα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς, Ρένια Λουιζίδου, που υποδύεται την Χαρά, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, αποκαλύπτοντας πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για όσα πρόκειται να δούμε να συμβαίνουν στο ιστορικό Κολοκοτρωνίτσι.

    Η ηθοποιός αποκάλυψε τους φόβους και τις σκέψεις που έκανε όταν έλαβε το τηλεφώνημα από τον Χάρη Ρώμα για να συμμετέχει στη συνέχεια της σειράς. «Μεγάλωσα, δεν μπορώ να βγω όπως έβγαινα όταν ήμουν 30… τόσο χρονών» δήλωσε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

    «Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Χάρη Ρώμα, όταν μου είπε ότι θα ξαναρχίσει το σίριαλ, ήταν αν θα ξαναβάλω μίνι φούστα», αποκάλυψε η Ρένια Λουιζίδου. «Επίσης, του είχα πει να ονομάσουμε τη σειρά «Το ΚΑΠΗ της Χαράς», συμπλήρωσε αστειευόμενη. «Οι ήρωες είναι μεγαλύτεροι, αλλά σε άλλες φάσεις της ζωής τους. Όχι, τα μίνι δεν θα τα φορέσει η Χαρά, μεγάλωσε, αλλά δεν θα είναι καμιά θεούσα. Είναι ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας, με τα τζιν της», πρόσθεσε.

    «Πρόκειται για ένα προοδευτικό άτομο, δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας της, αυτός είναι ο πυρήνας της. Άλλωστε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Η Χαρά είναι αθυρόστομη, ελεύθερη, τσαμπουκάς. Ο Περίανδρος Πόποτας είναι «κολλημένος» με τον Θεό κι αισθάνεται και θεός. Δεν θα ξεκινήσουν μεταξύ τους από την αρχή το «τουρλουμπούκι», ενώ τα παιδιά τους φέρνουν μπροστά σε κάτι που δεν περίμεναν ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν», συμπληρώνει η Ρένια Λουιζίδου.

    Ερωτηθείσα για το ποιο θα είναι το στοιχείο εκείνο της Χαράς, το οποίο έχει μείνει αναλλοίωτο και θα το δούμε να διατηρείται, η ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Ειλικρινά δεν ξέρω. Είμαι ο εαυτός μου, αυτό μπορεί να το πει κάποιος που με βλέπει απ’ έξω, δεν ακτινογραφώ, ούτε έχω καθαρή εικόνα του τι βλέπει ο άλλος απέναντι».

    Παράλληλα, αποκάλυψε και τα συναισθήματά της για την επιστροφή της σειράς, 16 χρόνια μετά. «Έχω μεγάλη αγωνία, αλλά και μεγάλη χαρά, για το πώς θα είμαστε τώρα. Εμείς αισθανόμαστε ότι έχουμε ξαναπιάσει το… νήμα από εκεί που το αφήσαμε, τώρα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά. «Κανείς μας δεν είναι ο ίδιος μετά από 16 χρόνια» παραδέχτηκε επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, συμπληρώνοντας: «Οι άνθρωποι αλλάζουν δικαίως, γιατί κάτι θα πήγαινε στραβά. Τα παιδιά, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, έγραψαν ένα σενάριο για την ηλικία μας πλέον».



    ΣΧΟΛΙΑ