• Media

    Αλλάζουμε… Το νέο mononews.gr είναι στον αέρα

    • mononews.gr


    Πώς εγκαταλείπει κανείς το οικείο; Πώς βρίσκει το θάρρος και την τόλμη να πειραματιστεί, ν’ αλλάξει εικόνα, κατεύθυνση, πορεία; Πώς αφήνει κανείς το γνώριμο για ν’ ανοιχτεί σε νέα πελάγη; Τις περισσότερες φορές, απλά έρχεται η ώρα. Ωριμάζει μέσα σου η ιδέα και έρχεται η στιγμή που η αλλαγή είναι πλέον μονόδρομος. Γιατί απλά πρέπει να εξελιχθείς, να ανταποκριθείς στις νέες απαιτήσεις, στις νέες ανάγκες και, πάνω από όλα, στο δικό σου όραμα για το πού θες να φτάσεις.

    Σήμερα, λοιπόν, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία τριάμισι χρόνων, το mononews.gr αποφάσισε ν’ αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο συστήνεται στον κόσμο. Ν’ αλλάξει εικόνα και στόχευση, αντλώντας δύναμη από τους στόχους που έχει ήδη επιτύχει και αποφασισμένο να φτάσει ακόμη πιο ψηλά, ακόμη πιο μακριά.

    Μέσα από το δυναμικό, μαχητικό και έγκυρο ρεπορτάζ του, τις συνεργασίες του με μέσα της εμβέλειας και του κύρους των Financial Times και του Bloomberg, με όραμα και τεράστια δημιουργική διάθεση, ανοίγει πανιά για νέους ορίζοντες.

    Τι κρατά από το παρελθόν;

    Μια αποφασιστική, αποφασισμένη και δυναμική ομάδα συνεργατών, το ομαδικό πνεύμα, τη διάθεση για ρήξη, κριτική, αποκαλύψεις, για εγκυρότητα και συνέπεια και, ταυτόχρονα, την ικανότητά του να τολμά, να παίρνει θέση, να διεκδικεί, να αγωνίζεται, ν’ αλλάζει…

    Ν’ αλλάζει το ίδιο και τον κόσμο…

    Στρέφει, λοιπόν, το βλέμμα του στο μέλλον με ωριμότητα, αποφασιστικότητα, δέσμευση και πίστη στη δύναμη της ενημέρωσης και της δημοσιογραφίας, για να βελτιώσει την εμπειρία των αναγνωστών του, δίνοντάς τους, σε ένα ακόμη καλύτερο περιβάλλον αλληλεπίδρασης, αυτό από το οποίο δεν παρέκκλινε ποτέ: έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

    Γιατί στο mononews πιστεύουμε ότι δημοσιογραφία και τεχνολογία είναι δύο ιδέες αλληλένδετες και πρέπει να είμαστε πρώτοι και στις δύο.

    «Content is King» είπε ο Bill Gates, σχεδόν πριν από δύο δεκαετίες. Κι είχε απόλυτο δίκιο. Το περιεχόμενο είναι αυτό που κινεί το Internet.

    Γι’ αυτό 25 δημοσιογράφοι σάς εξασφαλίζουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της οικονομίας, των επιχειρήσεων, των τραπεζών και της ναυτιλίας.

    Όμως η τεχνολογία είναι εξίσου σημαντική.

    Επενδύουμε σημαντικούς πόρους στην τεχνολογία προκειμένου να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εμπειρία στους αναγνώστες μας.

    Μαζί με την ομάδα της CloudEVO φτιάξαμε έναν ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει στους αναγνώστες του μια νέα δυναμική αναγνωστική εμπειρία, καλύτερη σχεδίαση και βελτιωμένες τεχνολογικά επιδόσεις.

    Σχεδιάσαμε την κεντρική σελίδα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται και να αλλάζει ανάλογα με τα γεγονότα.

    Σε περίπτωση έκτακτων γεγονότων, οι αναγνώστες θα μπορούν να ενημερωθούν άμεσα μέσα από έναν ξεχωριστό σχεδιασμό.

    Η παρουσία του mononews.gr εκτείνεται και σε πλατφόρμες όπως τα Facebook Instant Articles και Google AMP, όπου και εκεί ακόμα οι σελίδες είναι «καθαρές» και σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον αναγνώστη.

    – Θερμές ευχαριστίες στην Editor in Chief του mononews.gr Έλενα Κρίτσαλου και στον επικεφαλής της Cloud EVO Νίκο Ηλιόπουλο. 

    Welcome to the business stories of a new generation…

    Με τιμή mononews.gr



    ΣΧΟΛΙΑ