• Media

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Πώς θα είναι η ζωή στο Διαφάνι έξι χρόνια μετά

    • NewsRoom


    Φτάνουμε στο μεγάλο time jump που θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες και όλα στο Διαφάνι θα είναι διαφορετικά.

    Μετά το 150ο επεισόδιο ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της αγαπημένης σειράς και πλέον μεταφερόμαστε στον δεύτερο κύκλο και έξι χρόνια αργότερα.

    Στο Διαφάνι, νέα πρόσωπα αναδεικνύονται, οι σχέσεις και οι ισορροπίες αλλάζουν.

    Έξι χρόνια μετά, η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται. Όπως μαθαίνουμε στο TV O’CLOCK, ο Τόλλιας βρίσκεται και πάλι στη θέση του κοινοτάρχη του χωριού. Η Σοφούλα, η πρωτότοκη κόρη του έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα. Η ίδια μαθαίνει την τέχνη της μαίας, δίπλα στη Ρίζω.

    Ο Άγγελος, ο εγγονός του Νέστορα, είναι πια βοηθός του Προύσαλη στο αστυνομικό τμήμα στις Άγριες Μέλισσες και ομολογεί στον παππού του πως είναι ερωτευμένος με την Σοφούλα. Ωστόσο, η καρδιά εκείνης είναι δοσμένη αλλού. Ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη είναι ο Λάμπρος, τον οποίο πολιορκεί. Μάλιστα, η Σοφούλα τού ομολογεί τα κρυφά της αισθήματα αλλά ο δάσκαλος την απορρίπτει.

    Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους και ο πρώτος έχει σχέση με τη Δόμνα, την κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

    Μάλιστα, ο Κωνσταντής συστήνει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους, καθώς και οι δύο θέλουν να παντρευτούν το συντομότερο.

    Όσον αφορά τις αδελφές Σταμίρη, έχει διαρρεύσει ότι η Λενιώ μένει έγκυος από τον άνθρωπο που την βίασε.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ