• Media

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Μένει έγκυος από τον βιαστή της

    • NewsRoom


    Τεράστιο spoiler που σοκάρει διέρρευσε για τις Άγριες Μέλισσες και ειδικότερα όσον αφορά στο μέλλον της Λενιώς.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Λενιώ θα πέσει θύμα βιασμού από τον διευθυντή φυλακών, Μάνο Βόσκαρη και όχι μόνο αυτό, αλλά θα μείνει έγκυος με το παιδί του.

    Οι Άγριες Μέλισσες κάνουν time jump, έξι χρόνια μετά την καταδίκη της Λενιώς και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή όλων των κατοίκων στο Διαφάνι.

    Η Λενιώ συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη στη φυλακή και πέφτει θύμα των αδίστακτων πράξεών του. Ωστόσο, η ίδια επιμένει να κρατάει μακριά τον Λάμπρο απ’ όσα της συμβαίνουν.

    Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, με την οποία μοιράζεται τα πάντα και είναι το μοναδικό της στήριγμα.

    Καθημερινά έχει συγκρούσεις με τον Βόσκαρη, ενώ δεν θα αργήσει να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση μαζί του με στόχο να προστατέψει μια νεαρή συγκρατούμενη από τις άρρωστες ορέξεις του.

    Έπειτα, από την επίθεση εναντίον του, η Λενιώ οδηγείται ξανά στην απομόνωση περνώντας μια κόλαση στα χέρια του.

    Εκεί, όμως πρόκειται να δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι. Βλέπει μια γυναικεία φιγούρα και είναι σίγουρη πως πρόκειται για τη Μυρσίνη. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει να πιστεύει πως η Μυρσίνη συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον Βόσκαρη και αποφασίζει να αλλάξει τακτική μαζί του με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια.

    Ωστόσο, ο Βόσκαρης δεν θα προλάβει να χαρεί πολύ τη νίκη του εναντίον της, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του. Ο ίδιος, σύντομα, ανακαλύπτει, μετά από μια αδιαθεσία της Λενιώς, πως είναι έγκυος. Μια εγκυμοσύνη που κανείς δεν είχε υπολογίσει. Από εδώ και πέρα όλα αλλάζουν.

    Πώς θα αντιμετωπίσει ο Βόσκαρης αυτή τη μεγάλη ανατροπή;

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ