array(0) {
}
        
    
Menu
1.1%
Τζίρος: 180.67 εκατ.

ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026

Media

Άγριες Μέλισσες: Συγκρούσεις και ανατροπές – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 7-10/12

Comments

Νέα απολαυστικά επεισόδια έρχονται την επόμενη εβδομάδα στις αγαπημένες Άγριες Μέλισσες!

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

(Επεισόδιο 57)

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω;

Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.

Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας;

Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος.

Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος από τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

(Επεισόδιο 58)

Η άρνηση του Συνεταιρισμού ν’ αποδεχτεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις.

Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας ήρθε για να μείνει! Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Η Πηνελόπη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Γραμματικό και ο Δούκας την πετάει έξω από το σπίτι. Η Πηνελόπη, σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, όμως η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του.

Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του, σε μια καινούρια ζωή. Η Δρόσω θ’ ακολουθήσει κάποιον από τους δυο ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας;

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

(Επεισόδιο 59)

Η Δρόσω αποχαιρετά την Τρούμπα και μαζί με την Ελένη παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής. Θα την αφήσει ο Τάκης να ξεφύγει; Ο ερχομός του Βόσκαρη στο χωριό, ως νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει, αλλά καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο. Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Αυτό εξοργίζει τον Δούκα, αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους.

Η Ανέτ φέρνει τον γιατρό Αργυρίου να εξετάσει τον Μιλτιάδη, παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους;

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

(Επεισόδιο 60)

Παραμονή Χριστουγέννων και το Διαφάνι κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς. Όμως, όχι για όλους…

Η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση, ενώ ανάμεσά τους θα υπάρχει ο μικρός Σέργιος.

Η Πηνελόπη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα, όμως η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν την αφήνουν να ξεχαστεί.

Η Ουρανία προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον Μπάμπη και την Ασημίνα. Θα καταφέρει ο Μπάμπης να της κρύψει τα αισθήματα του για τη φίλη της;

Ο Δούκας δέχεται την επίσκεψη του Βόσκαρη αλλά και μια δελεαστική πρόταση, η οποία έχει να κάνει με την Ελένη. Θα δεχθεί ο Δούκας να συμμαχήσει με τον άνθρωπο που έδιωξε πριν από χρόνια; Ή θα κάνει το λάθος ν’ αρνηθεί, καθώς ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα… θανάσιμο μυστικό;

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την NBCUniversal

Ξέσπασε ο Νότης Σφακιανάκης με ύβρεις κατά κράτους και δημοσιογράφων

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Met Gala 2026: Όταν η τέχνη του μετάλλου συνάντησε τη θηλυκότητα δια χειρός Celia Kritharioti!
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί
Μαρία Σάκκαρη: Τι δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον γάμο τους (video)
Η Κάμερον Ντίαζ έγινε ξανά μητέρα σε ηλικία 53 ετών
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα