array(0) {
}
        
    
Menu
-0.85%
Τζίρος: 359.25 εκατ.
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα

Comments

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες, το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ, Ασβεστά και Τουβάκη, που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης.

Η Ελένη, απελπισμένη, βασίζει τις ελπίδες της στον Ζάχο που τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί, όμως, να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη.

Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη, ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί, όμως, μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη!

Ο Τόλλιας πηγαίνει στον Νομάρχη για να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά.

Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του, η Μυρσίνη, όμως, δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα.

Ο Μόρτζος ζητά απ’ τον Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σαν μελλοντικό γαμπρό του.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Διαβάστε επίσης:

Πρώτος χθες ο ΑΝΤ1

ΜEGA Play: Η υβριδική πλατφόρμα του MEGA φέρνει μια νέα εμπειρία τηλεθέασης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελληνική βραδιά με συρτάκι στο Μιλγουόκι για τα γενέθλια του Greek Freak

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.
Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)
Λαμπερή θεατρική βραδιά με χορηγό την Allwyn στο Μικρό Παλλάς – Ποιοι καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Σε βλέπω»
INTELEXT: Ολοκλήρωσε την εξαγορά του Ομίλου New Media (iefimerida) – Στρατηγική συνεργασία και με τα Παραπολιτικά
Δήμητρα Κούστα: Με εντυπωσιακό γαλάζιο κοστούμι σε παρουσίαση βιβλίου