Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο ολοκληρώνεται η εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες!
Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη, ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του.
Η αποκάλυψη της Δρόσως σοκάρει την Ελένη.
Ο Κωνσταντής δέχεται την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του. Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει, πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο, ο οποίος έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο.
Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα, αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει!
Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα…




Δείτε το βίντεο από το Πρωινό στον ΑΝΤ1:
Δείτε sneak preview:
Διαβάστε επίσης:
Άγριες Μέλισσες spoiler: Ένας θάνατος συγκλονίζει το Διαφάνι
Φως στο Τούνελ: Τρεις σκοτεινές υποθέσεις ερευνά η Αγγελική Νικολούλη
Πρωτιά για τις Μέλισσες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Η αστυνομία θα ερευνήσει τις πτήσεις με τις οποίες ο Έπσταϊν έστελνε γυναίκες στη χώρα
- Περού: Το κοινοβούλιο καθαίρεσε τον υπηρεσιακό πρόεδρο Χοσέ Χερί
- THEON: Νέες παραγγελίες €41 εκατ. και πρόσθετα δικαιώματα προαίρεσης €40 εκατ.
- Ζελένσκι: Ο ουκρανικός λαός δεν θα αποδεχθεί συμφωνία παραχώρησης του Ντονμπάς στη Ρωσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.