• Media

    Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο βιαστής της Ανέτ και πατέρας του Μελέτη

    • NewsRoom


    Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στον νέο κύκλο των Άγριων Μελισσών, καθώς προχωράμε έξι χρόνια μετά το την καταδίκη της Λενιώς.

    Ένα από τα συνταρακτικά γεγονότα που θα δούμε είναι και η αποκάλυψη της ταυτότητας του βιαστή της Ανέτ και συνεπώς πατέρα του Μελέτη.

    Πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα ενσαρκώσει ο Χάρης Σώζος, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση για να φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι!

    Σε αυτόν τον μεγαλοτραπεζίτη θα καταφύγει ο Κωνσταντής, όπως αναφέρουν πληροφορίες του On Time, προκειμένου να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βίος των Σεβαστών.

    Μια εντυπωσιακή κοπέλα, η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία είναι κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, θα πάρει τα μυαλά του Κωνσταντή. Έρωτας κεραυνοβόλος! Ο Κωνσταντής θα ζητήσει τη Δόμνα από τον πατέρα της σε γάμο και θα ορίσουν τους αρραβώνες τους.

    Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στις Άγριες Μέλισσες, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα.

    Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ, γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη τη ζωή της! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

    Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική. Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό.

    Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη και πώς θα αντιδράσει ο Δούκας όταν μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του; Τότε θα παιχτεί, στις Άγριες Μέλισσες, η κορύφωση του δράματος.

    Τι θα δούμε απόψε

    Επεισόδιο 26

    Ο Νικηφόρος ανατρέπει τα σχέδια του Δούκα και του Κωνσταντή και τους αναγκάζει να δεχτούν τις αποφάσεις του.

    Η Ελένη βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη της στη φυλακή του Βόσκαρη και συνειδητοποιεί ότι από ‘δω και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του…

    6 χρόνια μετά…

    Διαφάνι 1965…

    Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος και βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω.

    Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι Κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό.

    Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό πάει καλά, παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις. Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους.

    Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους, και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

    Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω.

    Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά τον Λάμπρο από όλα όσα της συμβαίνουν. Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, η Φωτεινή, και η εργασία της στα χωράφια.

    Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ