«Ε ΡΕ ΚΟΣΜΕ» τι λες για λίγο Παρισάκι; Μέσα από τη συχνότητα του Action 24, ο Χρήστος Ανθόπουλος προσγειώνεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη του φωτός.
Επισκέπτεται όλα τα διάσημα αξιοθέατα με κορυφή τον Πύργο του Άιφελ. Δοκιμάζει στρείδια και εντοπίζει όλα τα είδη των ελληνικών ελιών σε μια από τις υπαίθριες αγορές του Παρισιού.
Παίζει το διάσημο παιχνίδι «petanque» που δεν γνωρίζει ηλικίες, ενώ περιηγείται στο πιο ιδιαίτερο αξιοθέατο της πόλης, το διασημότερο νεκροταφείο του κόσμου «Pere Lachaise».
Συναντά δυο νέους Έλληνες, μόνιμους κάτοικους του Παρισιού…και μαγεύεται από τη γαλλική πρωτεύουσα.
Αυτή την Κυριακή, 23 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, δείτε το πρώτος μέρος του ταξιδιού στην όμορφη Γαλλία.


Διαβάστε επίσης:
ACTION 24: To «Mitsi Var» μας αποχαιρετά με το τελευταίο επεισόδιο της καλοκαιρινής σεζόν!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: «Ανάσα» στις αγορές και σενάρια «ήπιας προσγείωσης» – Τι προβλέπει η Fed για τα επιτόκια
- Χρηματιστήριο: Κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 δισ. ο ΑΔΜΗΕ, πάνω από το 1,21 ευρώ η Bally’s, μαζεύτηκαν τα κέρδη στα ΕΛΠΕ, πτωτική η ΔΕΗ μετά από 10 μέρες
- Apple: Αυξήσεις τιμών στα προϊόντα της προανήγγειλε ο Τιμ Κουκ λόγω του υψηλού κόστους για chip μνήμης
- Austriacard: Ο Νικόλαος Λύκος αποδέχθηκε τη δημόσια πρόταση της Dai Nippon Printing για 27,1 εκατ. μετοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.